AddToAny

Innvendig rørfornying har kommet for å bli

Innvendig rørfornying har kommet for å bli
BRANSJEKOMMENTAR: - I løpet av ti år med Teknisk Godkjenning på vårt system for rørfornying av avløpsrør i bygninger har vi rehabilitert mer enn ti tusen leiligheter og vårt fag har blitt «stuerent».
Det mener vi er vel verdt en feiring og et tilbakeblikk.

Av Frode Berntzen, Salgssjef rørfornying bygg, Olimb Rørfornying AS

Den 23. februar 2010 fikk Olimb Rørfornying, som det første selskapet i Norge, Teknisk Godkjenning av SINTEF Byggforsk for rørfornying innvendig i bygninger (TG 20045). I løpet av disse ti årene har vi fornyet innvendige avløpsrør i minst ti tusen leiligheter, i mer enn 130 borettslag og sameier. SINTEF-sertifiseringen har betydd mye for oss som leverandør, for utviklingen i bransjen - og for de mange tusen leilighetseiere og beboere i borettslag og sameier som har fått nye avløpsrør levert av oss, uten å rive vegger, gulv eller tak.

Rørfornying har blitt «stuerent»

I dag kan vi slå fast at rørfornying er et kjent, relevant og akseptert alternativ når avløpsrørene i en bygning trenger rehabilitering. Mye takket være Teknisk Godkjenning, som har bidratt til å heve både kvaliteten og statusen på rørfornying som metode. Byggeiere og styremedlemmer i boligselskaper er klar over at våre løsninger finnes og etterspør dem. Noen av dem ber oss inn i forprosjekter som rådgiver på bakgrunn av vår kunnskap og lange erfaring med rehabilitering av rør. Også fagmiljøene har virkelig fått øynene opp for våre metoder. Forsikringsbransjen, rørbransjen, byggenæringen og konsulentbransjen henvender seg til oss med ønske om dialog og samarbeid, og vi blir jevnlig invitert til ulike fagfora for å dele vår ekspertise. Slik har det ikke alltid vært.

Skeptiske konsulenter

På tross av at vi i Olimb kunne vise til en lang suksesshistorie med rørfornying privat, offentlig og offshore, ble lanseringen av våre rørfornyingssystemer for innvendige avløps

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Etter fjorårets suksess med drøyt 112.000 besøkende og besøksrekord for fjerde år på rad, håper og tror arrangørene av Cersaie 2020 at årets store flis- og baderomsmesse i Bologna skal gå som planlagt og bli en messe til stor inspirasjon.
VVS Aktuelt 01.04.2020
VVS-grossisten Heidenreich øker ikke sine priser pr. 01.05. 2020 med bakgrunn i valutasvingninger og force majeure.
VVS Aktuelt 01.04.2020
Helse Stavanger har innstilt Sig Halvorsen as til kontrakt for å levere røranlegg til byggene C, D og E på det nye universitetssykehuset i Stavanger.
VVS Aktuelt 01.04.2020
Enova utsetter fristen for runde 2 på Fjernvarme- og fjernkjølingsprogrammet fra 1. april til 4. mai. Årsaken er koronasituasjonen.
VVS Aktuelt 01.04.2020
Akershus Energi har inngått avtale om å bli eier av en tredjedel i solselskapet Solenergi FUSen as, Norges største leverandør av komplette solcelleanlegg på tak og fasader i bedriftsmarkedet.
VVS Aktuelt 01.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt