AddToAny

Ikke stol på MDG og Sp i kampen mot privatisering

Nylig fikk vi beskjed om at de partiene vi trodde støttet oss, trakk seg fra forslaget om å drive kollektivtrafikken i egenregi. Bussjåfør
Siden 2003 har jeg gått med et rødgrønt armbånd rundt handa. Det har jeg gjort for å symbolisere at jeg er tilhenger av et rødgrønt samarbeid i politikken, både sentralt og lokalt.

Nå har jeg revet av meg båndet og kastet det i søpla. Årsaken er at den grønne delen av samarbeidet i Trøndelag har sviktet totalt i en av de viktigste sakene for oss i Fagforbundet Buss- og Sporveisarbeidernes Forening (BSF), nemlig rekommunalisering av kollektivtrafikken.

Trakk seg

Vi har lenge jobbet for å få Arbeiderpartiet med på en politikk der man går bort fra anbud og i stedet satser på å drive offentlig finansierte tjenester i egenregi. Ved hjelp av fagforbundet sentralt og lokalt fikk vi troen på at det var

Les mer

Flere saker fra Fagbladet

Finansbyråd Einar Wilhelmsen (MDG) avviser at nesten halvparten av de ansatte i Oslo kommune bare er midlertidig ansatt. Tallet er rundt én av tre, ifølge ham.
Fagbladet 20.11.2019
Da Henning skulle søke på utdanning for å bli brannkonstabel, fikk han en overraskelse. Skolen finnes ikke.
Fagbladet 19.11.2019
I en EU-dom fra 2017 ble tre departementer orientert om hvorfor nordmenn i utlandet hadde krav på trygdeytelser.
Fagbladet 19.11.2019
Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK.
Fagbladet 19.11.2019
Gjenopptakelseskommisjonen har ansatt to nye jurister for å håndtere den økte mengden saker i forbindelse med trygdeskandalen. I et brev til Justisdepartementet ber kommisjonen om 1,1 millioner kroner for å dekke de økte kostnadene.
Fagbladet 19.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt