AddToAny

Hun blir ny lobbysjef i Tier

Hun blir ny lobbysjef i Tier
Julia Sandstø får jobben som Public Policy Manager hos elsparkesykkel-aktøren Tier.
Det nærmer seg vår og ny elsparkesykkel-sesong. En av markedets største aktører, Tier, gjør seg klar med ny Public Policy Manager i Norge og Norden.

Det er Julia Sandstø som har fått jobben. Hun har lang fartstid i KrF som blant annet ungdomspolitiker, fylkesleder for Akershus og som kommunestyrerepresentant i Vestby kommune. Nå har hun meldt overgang til Høyre hvor hun er aktiv i Oslo-politikken. Hun har også jobbet som prosjektkoordinator i Gambit Hill+Knowlton Strategies.

- Norge er ledende når det kommer til mikromobilitet, men bransjen vår er fortsatt ganske ung og vi jobber derfor med å finne de beste løsningene for mikromobilitet i Norge sammen med organisasjoner og offentlige beslutningstagere. Vi er veldig fornøyde med å få med Julia på laget. Hun har en bred og unik erfaring som vil styrke oss på flere områder, sier Tiers norgessjef Lars Christian Grødem-Olsen i en pressemelding.

Tier Mobility ble grunnlagt i 2018 og er i dag til stede i over 90 byer verden rundt, inkludert Oslo, Bærum, Stavanger, Trondheim, Drammen, Lillestrøm og Namsos.

- Vi valgte å ansette Julia på grunn av hennes lange erfaring med politiske prosesser og tidligere arbeid for forandring, både på nasjonalt og lokalt nivå. Med Julia ombord styrker vi forutsetningene for å bli en naturlig partner for myndigheter, beslutningstakere og kollektivtransport, slik at vi sammen kan gjøre det så enkelt som mulig for innbyggerne å reise grønt fra dør til dør og bidra til at byene når sine klimamål, sier Grødem-Olsen.

Sandstø hadde sin første arbeidsdag i Tier mandag 1. mars. Hun sier i meldingen at hun gleder seg til å komme i gang.

- Tier ønsker å forsterke sin rolle som pådriver for bærekraftige byer - og det gjør dette til en svært spennende mulighet. Jeg er imponert over menneskene jeg har møtt i selskapet, og gleder meg til å bli en del av en så rasktvoksende og lovende bransje, sier Sandstø.

Image-text:

Tar fraspark:

Jeg er imponert over menneskene jeg har møtt i selskapet, og gleder meg til å bli en del av en så rasktvoksende og lovende bransje, sier Julia Sandstø.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Dette er en viktig og strategisk storsatsning, sier medisinsk direktør og lege Thomas Smedsrud.
Kampanje 13.04.2021
- Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle, sier Signe Bunkholt Sæter.
Kampanje 13.04.2021
- En slik merkeordning er velment symbolpolitikk, skriver Mats Michael Olsen, kreativ leder i Spoon.
Kampanje 13.04.2021
NoA-toppen Thomas Høgebøl er klar med sitt femtende oppkjøp på syv år.
Kampanje 12.04.2021
- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne nye rollen, sier Sundnes.
Kampanje 12.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt