AddToAny

Guri Solberg blir nyhetsanker på TV 2

- Jeg har aldri jobbet som ren nyhetsjournalist tidligere og heller ikke som nyhetsanker, så jeg går på en måte inn i dette som en fersking, sier hun.
Guri Solberg har tidligere ledet store underholdningsprogrammer som «Skal vi danse», «X Factor» og nå sist «Sommerhytta» på TV 2. Nå er hun klar for jobben som nyhetsanker på TV 2 Nyhetskanalen. Det skriver TV 2 selv.

- Jeg gleder meg veldig. Aller mest til helt nye utfordringer. Jeg har aldri jobbet som ren nyhetsjournalist tidligere og heller ikke som nyhetsanker, så jeg går på en måte inn i dette som en fersking. Men samtidig har jeg mye erfaring fra andre områder, og den kombinasjonen har jeg tro på at blir bra, sier Solberg.

Redaksjonssjef i Nyhetskanalen, Silje Hovland, er fornøyd med å få Solberg på laget.

- Det er en styrke for TV 2 at vi har programledere som kan bidra på flere steder, og jeg syns det er bra at Guri ønsker å utforske rollen som nyhetsanker, sier hun til TV 2.

Image-text:

Fra Sommerhytta til Nyhetskanalen:

Guri Solberg har en lang karriere bak seg i TV 2, sist som programleder for «Sommerhytta». Foto: Espen Solli/TV 2

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

We are live med ny reklamefilm for Mitsubishi Electrics.
Kampanje 22.09.2021
- Vi har god tro på at vi skal klare det, sier Motlys-produsent.
Kampanje 22.09.2021
- Jeg håper også at ti år med prøving, feiling og mye læring kommer godt med i den videre reisen til Finn, sier han.
Kampanje 22.09.2021
Vil lansere strømmetjenesten i fem nye markeder innen 2025.
Kampanje 22.09.2021
Mener de ikke kan stå inne for å være på Facebook med egne sider.
Kampanje 22.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt