Nettverk
02.06.2020
Det kan gå med opp mot 100 kilo kull på en sesong for grillentusiast David R. Slatter.
Varmen steker godt på Steinberg, like utenfor Drammen sentrum. Det er ikke bare solskinn som gjør det hett. Glørne fra en nylig opptent grill har også sitt å si. En klassisk weber kullgrill, med kull fyrt opp i et tennrør med sammenkrøllet avispapir, og deretter dandert pent i midten slik at det finnes kaldere soner i ytre radius. Det gir litt mer kontroll på kjøttet.
En slik kulegrill er allsidig så lenge du er litt nøye på hvordan du tenner opp. Så finnes det mengder av tilbehør, inklusive wok og pizza. Pizza på grill er trendy for tiden.
- Alt kan grilles. Det er på en måte mottoet, sier elektriker og grillentusiast David R. Slatter.
- Det blir mye grilling. Og det er helt perfekt nå.
COMEBACK. Etter at han flyttet til Steinberg i fjor har han brukt litt tid på å finne den ultimate grillplassen i hagen, men året før han flyttet svidde han av rundt 100 kilo kull på en sesong. For det går i kull, eller «køl» som han sier.
- Det med kull og
Les opprinnelig artikkelEn slik kulegrill er allsidig så lenge du er litt nøye på hvordan du tenner opp. Så finnes det mengder av tilbehør, inklusive wok og pizza. Pizza på grill er trendy for tiden.
- Alt kan grilles. Det er på en måte mottoet, sier elektriker og grillentusiast David R. Slatter.
- Det blir mye grilling. Og det er helt perfekt nå.
COMEBACK. Etter at han flyttet til Steinberg i fjor har han brukt litt tid på å finne den ultimate grillplassen i hagen, men året før han flyttet svidde han av rundt 100 kilo kull på en sesong. For det går i kull, eller «køl» som han sier.
- Det med kull og