AddToAny

Grønn og rettferdig omst illing

Grønn og rettferdig omst illing
Nestleder i SV, Kirsti Bergstø, gleder seg over gode meningsmålinger, men målinger og valgresultat er to forskjellige ting.
Bergstø er førstekandidat for SV i Akershus i Viken og meningsmålingene viser at hun er inne med god margin.
Nettverk møtte Bergstø på valgstand i Ås i Follo, en kommune som preges av et høyt utdanningsnivå. Det er også en kommune der mange er opptatt av klima, miljø og rettferdighet.
- Når ulikhetene i makt og rikdom øker og vi ser at de store pengene brukes på dem som har mest fra før, så er det vanlige folk som merker det i hverdagen sin. Det er det mange som gjør nå med regjeringens usosiale kutt, sier Bergstø, før hun skal møte potensielle velgere i universitetsbygda.

ØKER MEDLEMSTALLET. SV har økt medlemstallet og gjør det bra på meningsmålingene. Bergstø tror det er fordi flere er bekymret for for miljø og forskjeller, og da er SV et naturlig parti for dem.
- Hva tror du er grunnen til at mange fagorganiserte og kanskje særlig tilli
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra Nettverk

Hilde Tonne skal løfte Statnett inn i det grønne skiftet, som er i full gang. Og hun vil ha fagforeningene med på laget.
Nettverk 02.11.2021
Fryseren og frysevarene mine ble ødelagt under et strømbrudd. Får jeg noe dekket av innboforsikringen jeg har som studentmedlem i LO?
Nettverk 02.11.2021
"De rike og politikerne kommer best ut. Alltid. Trygve Hegnar"
Nettverk 02.11.2021
FriFagbevegelse har sjekket med åtte av de største LO-forbundene hvordan klimakrisa påvirker reisevirksomheten til ansatte og tillitsvalgte, ikke
Nettverk 02.11.2021
Kan jeg bruke BSU-sparepengene til oppussing?
Nettverk 02.11.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt