AddToAny

Get-kundene får tilbake TV 2 - en midlertidig avtale er på plass

Get-kundene får tilbake TV 2 - en midlertidig avtale er på plass
Etter nesten fem uker med svarte skjermer har Telia og TV 2 blitt enige om å forhandle videre uten svarte skjermer.
TV 2 og Telia er enige om en midlertidig avtale som sikrer Gets kunder tilgang til TV 2-kanalene. Det skjer en uke etter at TV 2 nærmest ga opp håpet med å finne en midlertidig løsning. Nå viser det seg at Telias TV-distributør Get og TV 2 likevel er blitt enige.

- TV 2 er glade og lettet over å ha fått den midlertidige avtalen på plass, og at seerne er ute av skvisen. Vi vet at mange har savnet TV 2. En midlertidig løsning har vært vårt hovedfokus gjennom hele juni. Men det gjenstår fortsatt veldig krevende forhandlinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en melding.

Partene skal dermed forhandle videre om en langvarig avtale. Konflikten er med andre ord fortsatt ikke over, men rundt én million norske TV-seere kan igjen få muligheten til å se TV 2 Nyhetene, «Allsang på grensen», «Quizmaster» og «En kveld hos Kloppen», samt flere av de avsluttende kampene i Premier League. Det melder TV 2 i en melding fredag kveld.

I pressemeldingen heter det at partene er ihnnstilt på konstruktive forhandlinger videre, selv om avstanden mellom partene så langt har vært stor. Som Kampanje tidligere har skrevet startet konflikten med at TV 2 krevde rundt 100 millioner kroner i året mer av Telia, for at TV-distributøren fortsatt kunne videreformidle TV 2s kanaler i en ny avtaleperiode. Telia svarte med å tilby 100 millioner kroner mindre.

Nå har partene i det minste blittt enige om å forhandle videre uten svarte skjermer.

- På vegne av våre kunder er vi glade for at TV 2s kanaler nå er tilbake. Vi vil samtidig beklage situasjonen som har vært den siste måneden overfor våre kunder. Vi har funnet en god midlertidig løsning for begge parter, og vi ser fram til å jobbe sammen for å bli enige om en ny langsiktig avtale så raskt som mulig, sier administrerende direktør Stein-Erik Vellan for Telia Norge.

Image-text:

Får tilbake TV 2:

Nærmere én million seere kan igjen få gleden av å se TV 2s kanaler igjen. Fredag kveld ble Telia og TV 2 enige om en midlertidig avtale. - Vi vil beklage situasjonen som har vært den siste måneden, sier Telia Norge-sjefen. Foto: Scanpix

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Det siste tiåret har snittet på reklamefilmenes lengde på norske TV-skjermer gått tilbake, og fallet er særlig tydelig de siste fire-fem årene, skriver Bjørn Solvang i Tenk TV
Kampanje 18.06.2021
Klimabyrået Footprint girer opp prosessen mot grønn omstilling og ansetter tre rådgivere og strateger fra bedrifter innen bærekraft.
Kampanje 17.06.2021
Henrik Norem og Marie Mauseth er de første norske vinnerne av Young Lions Marketers.
Kampanje 17.06.2021
- Vi har en plan om at Magnus ikke bare skal sitte i studio og mene, men også være med å skape spennende og interessant innhold fra kombinert-miljøet, sier Sportssjef i NENT Norge, Kristian Oma.
Kampanje 17.06.2021
- Når situasjonen har blitt som det har blitt, så er det beste for Nidaros i nåværende situasjon er at jeg trekker meg, sier Arne Reginiussen.
Kampanje 17.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt