AddToAny

Går fra Ice til byrå - Bekkelund klar for nye utfordringer

- Jeg sjekket ut en del selskaper, sier den tidligere Ice-markedsdirektøren
Denne måneden begynte Kyrre Tjømøe Bekkelund (43) i ny jobb som strategisk rådgiver hos Godt Sagt. Kommunikasjonsbyrået består av et rådgivningsmiljø på 42 personer, med hovedkontor på Bragernes i Drammen.

- Jeg sjekket ut en del selskaper, og da jeg fant ut av hva kommunikasjonsbyrået Godt Sagt jobbet med så var jeg ikke i tvil om at dette var et spennende selskap som står foran en digital reise og en forretningsmessig utvikling jeg gjerne vil være en del av, sier Bekkelund.

Dermed er mange år med pendling til hovedstaden over for Bekkelund, som selv er fra Drammen.

- Pendlingen til Oslo har egentlig aldri vært noe problem. Men det har nok gjort at fokuset har vært på det som skjer i næringslivet i hovedstaden, mens næringslivet i Drammen-området ikke har vært vurdert like sterkt, sier Bekkelund.

Jobbet i Ice i ti år

Kyrre Bekkelund jobbet i Ice i ti år, senest som markedsdirektør i selskapet fra 2015. Men etter at Bekkelund i fjor bestemte seg for å slutte som markedsdirektør i Ice Group, har han benyttet pausen til å bli kjent med arbeidsmarkedet i hjembyen.

- Selv om ikke kunden alltid har rett så er det jo kunden som må definere hva som er en verdi for akkurat dem. Kundene våre har som regel en utfordring de skal løse, og så finnes det en rekke muligheter, teknologier og måter å løse dette på. Det er jo jobben med å finne disse løsningene som er så spennende, sier Bekkelund.

I tillegg til jobben i Ice Group har han også erfaring fra ledende stillinger i Carlsberg, Ringnes og Tele2.

Godt Sagt jobber med digitalisering, kommunikasjon, film, merkevarebygging og forretningsutvikling. Byråleder Erik Gabrielsen er svært fornøyd med å få Kyrre Tjømøe Bekkelund med på laget.

- Med sin kompetanse og dokumenterte resultater innenfor rådgivning, kommunikasjon og forretningsutvikling vil Kyrre Bekkelund være med å styrke oss betraktelig. Vi gleder oss nå til å presentere han for både våre nåværende kunder og potensielt nye kunder, sier Gabrielsen.

Image-text:

Slutt på pendlingen:

Slutt på pendlingen for drammenseren Kyrre Tjømøe Bekkelund som melder overgang fra mobilselskapet Ice til kommunikasjonsbyrået Godt Sagt. Her sammen med byråleder Erik Gabrielsen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Under By:larm-festivalen ble det fredag delt ut pris til året beste sak om musikkbransjen.
Kampanje 28.02.2020
- Det er som å pisse i motvind, sier markedsføringsprofessor.
Kampanje 28.02.2020
TV 2 har ennå ikke bestemt seg for om de vil bestille en ny sesong.
Kampanje 28.02.2020
- Jeg går fra moromann til Spellemann. Det er en ære å bli spurt om å lede en «tungvekter» som Spellemann sammen Atle, sier Yousef Hadaoui.
Kampanje 28.02.2020
- Jeg har et nærmest forstyrra forhold til Gullruten.
Kampanje 28.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt