Kjøkkenskriveren
18.06.2019
Mye smak, skikkelige råvarer og en perfekt munnfull. Her er årets fem største grilltrender, ifølge Espen Schøning Lie, kokk og leder av MENY-Lauget.
- På grillen i år skal det helst ligge skikkelige råvarer som saftige burgere, rå pølser og rause kjøttstykker fra produsenter som leverer kvalitet, forteller kokken, og kommer med et godt tips til tilbehøret når fluktstolen frister mer enn kjøkkenbenken:
- Vi kan gjerne tillate oss å jukse litt og kjøpe inn mer ferdig tilbehør som nylaget brokkolisalat, ovnsbakte poteter og grønnsaker som enkelt varmes på grillen.
Har du tenkt å briljere med grillen i sommer kan det være greit å få med seg hva som er årets fem hotteste trender.
1. KVALITET FRAMFOR KVANTITET
- I tråd med den generelle trenden om å redusere kj�
Gå til mediet- Vi kan gjerne tillate oss å jukse litt og kjøpe inn mer ferdig tilbehør som nylaget brokkolisalat, ovnsbakte poteter og grønnsaker som enkelt varmes på grillen.
Har du tenkt å briljere med grillen i sommer kan det være greit å få med seg hva som er årets fem hotteste trender.
1. KVALITET FRAMFOR KVANTITET
- I tråd med den generelle trenden om å redusere kj�