AddToAny

Flytoget lanserer nytt konsept med Harald Zwart-reklame: - Ideen bygger på Disney og Pixar

Markedssjef i Flytoget Lotte Queru tror det nye konseptet vil bidra til å motivere, skape stolthet og engasjement.
Flytoget lanserer i dag et nytt kommunikasjonskonsept. I spissen av det nye konseptet står det nye slagordet «Det går alltid». Lanseringen skjer først internt, før en flunkende ny reklamefilm signert Harald Zwart slippes fredag. Det er Anorak som står bak det nye konseptet.

Markedssjef i Flytoget, Lotte Mathilde Queru, forteller at det blir grunnstammen i hvordan de skal kommunisere fremover.

- I første fase kulminerer det i to viktige produkter, en reklamefilm og et nytt slagord som forhåpentligvis skal leve lenge og som vi skal fylle med mer og mer innhold. Vi håper og tror at vi med slagordet og kundeløftet «Det går alltid» vil forsterke vårt budskapet, tydeliggjøre merkevaren og differensiere oss i markedet, sier Queru til Kampanje.

Hun sier Flytoget hadde behov for å tydeliggjøre merkevaren i en konkurransesituasjon som er enda mer presset. Om tanken bak det nye slagordet sier Queru følgende:

- Det handler selvfølgelig om at vi har de hyppigste og de mest punktlige avgangene til og fra Oslo Lufthavn. Vi har også verdens beste reisegaranti og service som sørger for at du får en behagelig og fin reise uansett hva som måtte skje. Det er ikke noe nytt, dette er oss, vårt løfte til kundene og noe vi hele tiden strekker oss etter. Det handler om menneskene i Flytoget, samarbeidet, og «vi fikser det»-mentaliteten vi har. Det er dette som gjør at vi kan si «Det går alltid».

Involverte hele organisasjonen

Markedssjefen forteller at det nye konseptet har en stor lansering både internt og eksternt denne uka.

- Det er ikke ofte vi lanserer nye slagord og profilfilmer, vi har derfor vært opptatt av at alle i organisasjonen skal kjenne seg igjen i dette. Vi har hatt god kvalitetssikring og involvering på tvers av organisasjonen gjennom hele prosessen. Dette håper og tror vi bidrar til å motivere, skape stolthet og engasjement, sier Queru.

Flytoget ønsker å skape verdens beste kundeopplevelse, sier Queru.

- Det er ikke uten grunn at Flytoget har vært på pallen på BI's kundebarometer 13 av de siste 15 årene. Dette sier noe om hvor langt vi i Flytoget strekker oss i møtet med kunden, sier markedssjefen.

Harald Zwart tilbake etter 20 år

En reklamefilm laget av stjerneregissør Harald Zwart er en sentral del av lanseringen. Filmen skal gå på tv, digitalt og kino, samt være en del av en utendørskampanje.

Her kan du se reklamen. Saken fortsetter etter filmen.

Zwart og produsent Espen Horn forteller at ideen bygger på Disney og Pixar-stemningen.

- For 20 år siden gjorde vi, etter vår mening, noen banebrytende filmer for Flytoget sammen med Rune Roalsvig i Leo Burnett. Det er ekstra gøy og spennende og få lov til å gjøre det igjen med den nye bamse filmen. Ideen bygger på Disney og Pixar sine emosjonelle og gøyale animasjonsverden, det er gøy å gjenskape det i Norge med Anorak og Gimpville, dette har blitt verdensklasse, sier Zwart og Horn.

- Det var stor stas at Harald Zwart hadde lyst til å lage denne filmen. Han laget Flytogets aller første reklamefilm, og nå 20 år senere har han laget en ny og veldig fin film som vi tror både ansatte og kunder kjenner seg igjen i, sier Queru.

Her kan du se en annen reklame i samme univers. Saken fortsetter etter filmen.

Produksjonsbyrå er Motion Blur og Gimpville har stått for animasjon.

- En stor dose ærefrykt

Anorak har utviklet konseptet og partnerne Pål Høyer-Andreassen og Magnus Høgberg Hansen var kreativt team og står bak filmen. Queru er veldig fornøyd med den erfarne duoen som har 14 års farstid sammen.

- Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og den kreative og strategiske evnene de har vist i løpet av prosjektet med hele teamet, sier Queru.

- Vi har en stor dose ærefrykt for å lage kommunikasjon for en så godt likt og vurdert merkevare, sier Elisabeth Søråsen, planner i Anorak.

Image-text:

Nytt konsept:

En del av den nye konseptet er en reklamefilm regissert av Harald Zwart. - Han har laget en veldig fin film som vi tror både ansatte og kunder kjenner seg igjen i, sier Lotte Queru, markedssjef i Flytoget.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

David Zaslav varsler en større satsing på egne strømmetjenester i Norden.
Kampanje 27.02.2020
Se Volvos nyeste reklamefilm her.
Kampanje 27.02.2020
- Uten tvil den mest spennende utfordringen jeg kan få, sier hun.
Kampanje 27.02.2020
Zalandos fargerike vårkampanje oppfordrer til å forkaste utdaterte stereotyper og fordommer.
Kampanje 27.02.2020
- Laila Myrseth Tryggset var den faglige juvelen vi har lett etter, sier byråleder Mai-Bente Paulsen i Something Good.
Kampanje 27.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt