AddToAny

Exit får knallkritikker - kaster femmere og seksere etter den nye sesongen

- Vi er utrolig glade og takknemlige, sier Exit-produsent Petter Testmann-Koch.
Denne helgen er det klart for en ny sesong med de fire finansmennene i NRKs store drama-snakkis «Exit». Serien hadde i sin åpningshelg rekordstore strømmetall og skal en tro anmeldelsene er det lite som tyder på at tallene på årets sesong skal bli noe lavere.

TV-anmelderne kaster femmerne og sekserne etter serien og etter det Kampanje ser, har den nye sesongen klart å begeistre samtlige anmeldere. Lengst går Nettavisens Ingvild Jenhaug Korneliussen og Pål Nisja Wilhelmsen som altså gir serien terningkast seks.

- Vond, vanskelig og vidunderlig god. Du finner ikke mye bedre enn «Exit 2» på TV i dag. Sesong to er enda råere, villere og verre - og vi elsker det, skriver Nettavisens anmelderduo.

Også Dagsavisen er imponert og triller terningen til fem.

- Exit 2» byr rett og slett på en bedre og mer underholdende historie. Hele forestillinga framstår mer levende, og den beksvarte humoren er i behold, dialogen er like elegant skrevet og godt levert, skriver Reidar Spigseth.

VG mener i sin anmeldelse at serien forsvarer en femmer på terningen og anmelder Tor Martin Bøe skriver at «mørketiden ikke er over», mens Dagbladet har den svakeste karakteren med fire.

- Norges kjipeste guttebasser er fortsatt ivrige etter å sjokkere, men det er andre årsaker til at den nye «Exit»-sesongen sitter bedre enn den første, skriver Dagbladet.

- Trives best som underdog

Produsent i Fremantle, Peter Testaman-Koch, sier han merker presset.

- Anmeldelsene ser ut til å være bedre denne gangen og vi har fått yatzy med femmere. Det er vi utrolig glade og takknemlige for, sier Testman-Koch til Kampanje.

- Så nå blir presset bare enda større?

- Ja, og jeg trives jo best som underdog, så det er et forventningspress der. Jeg tipper vi også får umiddelbare reaksjoner utover kvelden i dag, sier han.

- Krysser fingrene

Klokka seks i ettermiddag slippes nemlig alle åtte episodene på NRKs strømmetjeneste NRK TV og de første to episodene vises lineært.

- Hvilke tanker går gjennom hodet?

- Vi bare krysser fingrene for at seerne skal like det, sier han.

Alt ligger imidlertid til rette for gode seertall, med fortsatt gode TV-tider med mye seing generelt, gode anmeldelser og masse PR for serien i alle medier. Til og med Dagsrevyen har ryddet plass i sin hovedsending denne uken.

- Var du glad for reklamen på Dagsrevyen?

- Nå har jeg ingen direktelinje til NRKs nyhetsavdeling, og jeg registrerte at de ikke var til stede på vår digitale pressekonferanse. Jeg opplever ikke at NRK gir oss noe ekstra, og vi svarer på alle mediehenvendelser vi får og stiller på så godt som alt som kommer vår vei, sier han.

Image-text:

Tar hevn:

I den nye sesongen av Exit, som høster strålende kritikker, prøver Hermine (Agnes Kittelsen) å ta hevn over finansmennene. Foto: Fremantle/NRK

Premiereklar:

Petter Testmann-Koch i Fremantle vet at forventningene til den nye Exit-sesongen er skyhøye. Foreløpig virker det som det møtes. Foto: Fremantle

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Etter to tiår på hjemmekontor, var det i grunnen på høy tid å få seg noen kolleger, sier forfatter Henrik Langeland.
Kampanje 15.04.2021
- Hvordan vil de nye handlevanene på nett øke behovet for smarte e-handelsløsninger, spør e-handelssjef i Omnicom Media Group, Ina Iversen, i dette innlegget.
Kampanje 15.04.2021
Tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, og private equity-toppen og Altor-leder, Hugo Maurstad, foreslås som nye styremedlemmer i Schibsted etter at Christian Ringnes og Birger Steen ikke stiller til gjenvalg.
Kampanje 15.04.2021
- Kunne ikke la korona stoppe oss når annonsørene har behov for mer innhold, sier Hågen Pettersen.
Kampanje 14.04.2021
- Jeg er skuffet, sier kreativ leder i Per Høj.
Kampanje 14.04.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt