Dagligvarehandelen
07.02.2023
Tolv Meny-forretninger har shop-in-shop-løsning med fersk sushi laget på stedet. Flere vil komme til i løpet av 2023, lover Lars Gerhardsen i Meny.
-V i ser fin utvikling i salget der vi etablerer disse kioskene. Det å se at sushi blir laget på stedet, og alltid er dagsfersk, er gode argumenter for å kjøpe sushi når den også er god, fremholder Gerhardsen, som er kategorisjef for fisk og sjømat i supermarkedskjeden.
Satser på sjømat
Da Meny Oslo City som første norske dagligvarebutikk tilbød sushi take-away i oktober 2019, tok man et skritt i en ny retning. Meny har lenge vært dagligvarekjeden som selger mest fersk fisk, men har også ambisjoner om å øke salget av sjømat ytterligere og stimulere til sunnere handlekurver.
Ifølge Gerhardsen legger man vekt på kundegrupper som handler i butikken, antall kunder og tilbudet på tilsvarende tilbud i nærmiljøet, samt butikkens plassering, når man avgjør om den skal ha sushikiosk.
- Butikken behøver nødvendigvis ikke være den største, bare den har et ku
Gå til medietSatser på sjømat
Da Meny Oslo City som første norske dagligvarebutikk tilbød sushi take-away i oktober 2019, tok man et skritt i en ny retning. Meny har lenge vært dagligvarekjeden som selger mest fersk fisk, men har også ambisjoner om å øke salget av sjømat ytterligere og stimulere til sunnere handlekurver.
Ifølge Gerhardsen legger man vekt på kundegrupper som handler i butikken, antall kunder og tilbudet på tilsvarende tilbud i nærmiljøet, samt butikkens plassering, når man avgjør om den skal ha sushikiosk.
- Butikken behøver nødvendigvis ikke være den største, bare den har et ku