Kjøkkenskriveren
25.02.2020
NAVN/ROLLE/ ARBEIDSSTED: Sigrid-Helen Lucassen er assisterende kjøkkensjef på Sofienberg produksjonskjøkken i Oslo, som drives av Stiftelsen Kirkens Bymisjon
Aktuell med:
Har nylig blitt medlem av Prøvenemnda for institusjonskokkfaget i Oslo kommune. Var i fjor ute i mediene med en kronikk hvor hun ytret at Matgledekorps og Gylne måltidsøyeblikk er vel og bra som inspirasjon, men ikke som varige løsninger på for eksempel utfordringene med underernæring i eldreomsorgen.
Når på morgenen begynner du å tenke jobb?
Jeg tenker jobb fra jeg våkner. Det er alltid en liten del av meg som tenker på jobb eller fag, men jeg har blitt litt flinkere til å «skru av» jobben når jeg kommer hjem enn hva jeg var før.
Hva er din viktigste egenskap i stillingen du har, og hvordan bruker du den?
Jeg gjør ingenting halvveis på jobb. Jeg analyserer oppgavene, legger en plan for hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det og så jobber jeg meg metodisk gjennom oppgavene. Det høres kanskje litt traust ut, men det gir meg god kontroll og oversikt i jobben min. Jeg er absolu
Gå til medietHar nylig blitt medlem av Prøvenemnda for institusjonskokkfaget i Oslo kommune. Var i fjor ute i mediene med en kronikk hvor hun ytret at Matgledekorps og Gylne måltidsøyeblikk er vel og bra som inspirasjon, men ikke som varige løsninger på for eksempel utfordringene med underernæring i eldreomsorgen.
Når på morgenen begynner du å tenke jobb?
Jeg tenker jobb fra jeg våkner. Det er alltid en liten del av meg som tenker på jobb eller fag, men jeg har blitt litt flinkere til å «skru av» jobben når jeg kommer hjem enn hva jeg var før.
Hva er din viktigste egenskap i stillingen du har, og hvordan bruker du den?
Jeg gjør ingenting halvveis på jobb. Jeg analyserer oppgavene, legger en plan for hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal gjøre det og så jobber jeg meg metodisk gjennom oppgavene. Det høres kanskje litt traust ut, men det gir meg god kontroll og oversikt i jobben min. Jeg er absolu