AddToAny

En rausere og bedre etat

Det fine med et så tydelig signal fra toppen er at det også bærer fremover i tid. Dette forplikter og sporer til fortsatt innsats.
Mye har skjedd i løpet av de siste årene, og samfunnets holdning til LHBT har endret seg. Det gjelder også for politiet. Vi er i dag en bedre og rausere etat. I dag tar mange av oss det som en selvfølge at våre rettigheter ivaretas uavhengig av bakgrunn. At vi blir møtt med respekt og forståelse - ikke minst i møte med offentlige myndigheter.

Det har ikke alltid vært sånn. Det var en tid da enkelte opplevde at anmeldelser ikke ble tatt i mot, og at de heller ble møtt med sjikane.

Dagens åpenhet og inkludering har ikke har kommet av seg selv. Noen har gått foran og kjempet - en kamp som har kostet. Og selv om vi har kommet langt, er det fortsatt mye som gjenstår. Graden av åpenheten og inkluderingen er ulik rundt omkring i vårt land.

Det er fortsatt slik at m

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Mobbing er aggressiv atferd rettet mot en person - et overgrep med intensjon om å skade. I ytterste konsekvens kan det koste offeret livet. Kan mobbing være drap?
Politiforum 23.07.2019
Han gleder seg bestandig til å gå på jobb, men vet også at ferie gjør godt for kropp og sjel.
Politiforum 22.07.2019
Oslopolitiets blandede kor har så langt hatt et travelt og innholdsrikt jubileumsår. - Jeg tror publikum setter pris på å møte politiet i ulike settinger, sier kormedlem Anne Marie Bruu.
Politiforum 21.07.2019
Siden ingen av statsetatene og kommunene i Finnmark har «behov nok» eller «befolkningsgrunnlag nok» for et eget helikopter - tenker jeg man bør vurdere et spleiselag for en felles helikoptertjeneste.
Politiforum 20.07.2019
- Når noen blir tatt for andre gang innenfor en periode på seks måneder, ble det bestemt at vi skulle være hardere i klypa, sier Morten Reppen, seksjonspåtaleleder i Oslo politidistrikt. Nå ser de de første resultatene.
Politiforum 19.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt