AddToAny

En rausere og bedre etat

Det fine med et så tydelig signal fra toppen er at det også bærer fremover i tid. Dette forplikter og sporer til fortsatt innsats.
Mye har skjedd i løpet av de siste årene, og samfunnets holdning til LHBT har endret seg. Det gjelder også for politiet. Vi er i dag en bedre og rausere etat. I dag tar mange av oss det som en selvfølge at våre rettigheter ivaretas uavhengig av bakgrunn. At vi blir møtt med respekt og forståelse - ikke minst i møte med offentlige myndigheter.

Det har ikke alltid vært sånn. Det var en tid da enkelte opplevde at anmeldelser ikke ble tatt i mot, og at de heller ble møtt med sjikane.

Dagens åpenhet og inkludering har ikke har kommet av seg selv. Noen har gått foran og kjempet - en kamp som har kostet. Og selv om vi har kommet langt, er det fortsatt mye som gjenstår. Graden av åpenheten og inkluderingen er ulik rundt omkring i vårt land.

Det er fortsatt slik at m

Les mer

Flere saker fra Politiforum

Min oppfordring til deg er: Øv deg på å være en god lagspiller!
Politiforum 15.09.2019
Mye oppmerksomhet er rettet mot gråsoner og når det er uklarhet om type krisesituasjon som oppstår. Dermed behandles også grensesnittet mellom Forsvaret og politiets oppgaver.
Politiforum 14.09.2019
Selv om det er lovlig å ta opp samtaler man selv deltar i, kan publiseringen av dem være rettsstridig.
Politiforum 13.09.2019
Tore, du var hel ved og du har satt dype spor i våre hjerter. Takk for alle gode minner.
Politiforum 12.09.2019
Han ledet innsatsen i kaoset i regjeringskvartalet 22. juli. Han har rykket ut på fire flykapringer, og deltok under gisselaksjonen på Torp. Nå henger Thor Langli bort uniformen.
Politiforum 12.09.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt