AddToAny

Elleville lyttertall for Sintef

Hver uke tar programleder Aksel Faanes Persson med seg en forsker i studio for å lære lyttere om et nytt tema. Selv er han overrasket over hvor mange som hører på.
- Det er jo helt elleville tall for oss, sier programleder Aksel Faanes Persson.

I sommer kunne man i NRK lese om alle podkastene laget av statlige selskaper og offentlige organ med lave lyttertall. Hos Sintef er det rake motsetningen med podkasten Smart forklart.

Siden oppstarten sist sommer har de hatt over 166.000 nedlastinger av de hittil 48 episodene. Spesielt i sommer har populariteten eksplodert med godt over 20.000 nedlastninger i måneden. Da dukker til og med fanmail opp i innboksen hos programlederen.

- Akkurat det hadde jeg ikke forventet. ler han, før han fortsetter:

- Men det gir meg bare mer drivstoff til å fortsette. Vi lager episodene, sender de ut i verden og ser de blir lastet ned, så man får en form for bekreftelse der. Men når folk sender meldinger i tillegg så er det kjempe trivelig.

Ny verden

Faanes Persson har vært en

Les mer

Flere saker fra Khrono

En ekspertgruppe vurderer om det er for rigide krav for å bli universitet og ber om innspill fra universiteter og høgskoler.
Khrono 28.09.2022
Vi bør se på ph.d.-kandidatenes totale arbeidsbyrde, og vurdere om det er realistisk å innfri de forventningene vi har til dem på tre år.
Khrono 28.09.2022
Det norske opptakssystemet knaker i sammenføyningene. Det trengs investeringer på flere hundre millioner i nytt system, kommer det fram i ny rapport.
Khrono 28.09.2022
NTNU, NMBU, OsloMet og Forskingsrådet får alle stryk av Språkrådet. Noregs musikkhøgskole får skryt for «markant oppgang» i bruk av nynorsk.
Khrono 28.09.2022
Halvparten av studentene skal heretter ta en yrkesrettet masterutdanning, om den danske regjeringen får det som den vil.
Khrono 27.09.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt