AddToAny

Ehandelssjef bytter jobb og sjekker ut av koronarammet hotellbransje

Ehandelssjef bytter jobb og sjekker ut av koronarammet hotellbransje
Blir performance-sjef i bilstolprodusenten Besafe.
Gustav Eddy Larsen har byttet jobb som en følge utfordringene i reiselivet. Ehandelssjefen i First Hotels, med ansvar for all annonsering og byråsamarbeid, har også lang fartstid fra mediebransjen der han jobbet i både Dagbladet og Aller Media som leder av den programmatiske satsingen.

- Jeg sluttet i First Hotels da det var en rekke permitteringer på grunn av korona, noe som er en kjent sak innen reiseliv dessverre, sier Larsen til Kampanje.

Da er det kanskje tryggere i bransjen for bilstoler. BeSafe er et Norsk selskap heleid av HTS-gruppen og designer og produserer bilstoler for barn i aldersgruppen 0-12 år.

- Jeg har et brennende engasjement for de mulighetene som oppstår når kreativitet møter tech og ikke minst skape den beste brukeropplevelsen online, sier Larsen.

BeSafe startet opprinnelig som salmakeri i 1919, men gikk senere over til bil inventar. I 1963 gikk selskapet inn i bilstolbransjen, og var blant de første i verden som lanserte bakovervendte bilstoler.

- Vår målgruppe gjør i stor grad sin research rundt barneutstyr online og vi gjør i disse dager en større satsning på digitale flater. På tross av at vi er etablert som et premium merkevare i de fleste europeiske markeder har vi en relativt liten markedsandel. For å øke denne ytterligere har vi fått med Gustav på laget som vi er sikre på at med sin kunnskap og erfaring vil være med å ta BeSafe til nye høyder internasjonalt. Gustav har lang og bred erfaring både fra programmatiske løsninger, men ikke minst e-commerce og konverteringsoptimalisering noe som vil viktige fokusområder for oss framover, sier Marie Helene Haavardsholm, direktør for merkevare og produkt innenfor salg i butikk.

Image-text:

Bytter jobb:

Gustav Eddy Larsen hadde lang fartstid i mediebransjen før han sjekket inn hos First Hotels. Nå sjekker han ut av reiselivet etter et krevend koronaår. - Jeg sluttet i First Hotels da det var en rekke permitteringer på grunn av korona, sier Larsen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Mens andre merkevarer, medier og plattformer løfter frem kvinners rettigheter, likestilling og kvinnehelse, ber Snapchat meg om å bli litt penere, skriver innholdsrådgiver Tonia Kalantzakou i Trigger.
Kampanje 08.03.2021
Samtidig var over én million innom femmila i helgen.
Kampanje 08.03.2021
Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK.
Kampanje 08.03.2021
- Etter såpass mange år i mediebransjen, var det på tide å forsøke noe nytt og veldig spennende, sier en av Amedia-toppene, Victoria Schultz.
Kampanje 08.03.2021
- En fallitterklæring, sier historiker Trond Norén Isaksen.
Kampanje 08.03.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt