NNN-arbeideren
20.03.2020
- Hovedingrediensen i iskrem er ikke fløte, men kjærlighet, sier Ottar Olden, produksjonsdirektør hos Diplom-Is.
- Vi må ha produsenter som kan foredle de fine råvarene våre, sier Olaug Bollestad, for anledningen på besøk hos Diplom-is for aller første gang.Tar gjerne ei praksisuke- Du har kanskje vært hos Hennig Olsen, Sørlandets stolthet på isfronten?- Nei, eg e jo frå Jæren, eg vet du, sier hun til NNN-Arbeideren.Men hun erkjenner at det er viktig kunnskap for henne å få der ute hvor de har skoene på.- Kjekt å komme til en bedrift som tar seg av de unge og lærlingene. For bedriftene må også legge seg i selene. Og det har Diplomis gjort. Eg kunne godt ha tatt en praksisuke her eg, sier hun leende.SnorklipperDiplom-is utvider. Dette ble markert 20. februar. Om ikke med rød løper, så i hvert fall med rød snor. Og hvem andre enn mat- og landbruksminister Olaug Bollestad kom for å klippe over snora. Medbrakt sitt sedvanlige gode humør, uhøytidelig og i oransje vinterkåpe rakk hun akkurat fram til inn-gangen i Nittedal til avtalt tid.Snorklippingen var unnagjort på noen sekunder, men statsråden tok seg likevel tid å smake
Les opprinnelig artikkel