AddToAny

Effektive grep for å sikre vann- og avløpsnettet

Molde kommune er en av kommunene i Norge som har satset og tatt smarte og effektive grep for å sikre eget vann- og avløpsnett.
(Kilde: Kiwa)

Molde Vann og Avløp KF, anleggsavdelingen i kommunen, både renoverer og legger nye ledninger. For å effektivisere sitt rehabiliteringsarbeid har de satset på eget NoDig-utstyr og med det også egne PE-sveisere.

- Vi benytter oss av egne sveisere for å være uavhengige av andres tid. Dette effektiviserer prosessene våre, forklarer prosjektleder for anlegg i Molde Vann og Avløp KF, Siv Oltean-Vassdal.

In-house kompetanse

Bakgrunnen for satsingen er at da Molde Vann og Avløp KF ønsket å gjennomføre et NoDig-prosjekt opplevde de å ikke få noen tilbud på jobben. Det viste seg at det var for få aktører i deres område og de erfarte at entreprenører en

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Redaksjonen i VVS aktuelt har nå tatt sommerferie. Vi ønsker alle våre lesere en riktig god sommer! Vi er tilbake med flere nyheter i august! Vi ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!
VVS Aktuelt 11.07.2019
Cautus Geo er gitt i oppdrag å overvåke trykk og vannkvalitet under bygging av Museumsutstikkeren. Det handler om å overvåke renheten i vannet og å sikre Operatunellen og laksen under byggeprosjektet.
VVS Aktuelt 10.07.2019
I over to år har seks ikke-konkurrerende elektroleverandører levd under samme tak i Trondheim i det de velger å kalle Kompetansesenteret.
VVS Aktuelt 10.07.2019
Elektroentreprenøren ON Energi er nå i sluttfasen med å legge varmekabler fra ØS Varme i flere små og store busslommer for MetroBuss i Trondheim.
VVS Aktuelt 10.07.2019
Rune Stene tok over som leder for Acusto as og Acusto Innredning as 1. juli. Kristin Holthe blir Stenes etterfølger og overtar som leder av Skanska Teknikk.
VVS Aktuelt 09.07.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt