AddToAny

Designit-sjef går til NoA: - Skal bygge et nytt type konsulentmiljø

Sier konsulentdelen av North Alliance vil telle 20-25 ansatte i løpet av neste år.
Christian Søgaard går fra jobben som Norden-sjef og global direktør for bærekraft i Designit, til å bli administrerende direktør i NoA Consulting.

- Hovedideen er å bygge et nytt, type konsulentmiljø, rigget for å hjelpe kunder med å skape vekst som er bra for forretningen, gir mening for folk og skaper positiv verdi for samfunnet. Det skal vi gjøre ved å kombinere data og analyse med kreativitet, bærekraft med business, og strategi med implementering, sier Søgaard som i disse dager er på vei inn i NoA-familien.

NoA Consulting består i dag av åtte ansatte, alle med bakgrunn fra kreativ forretningsutvikling. Planen er å vokse til 20-25 i løpet av 2022. En av nyeste ankomne er Hanne Nordstrøm-Ness som kom fra Vipps. Flere erfarne profiler skal ifølge NoA allerede være på vei inn i selskapet.

- Vi vet at vi radikalt må endre måten vi reiser, jobber og lever på fremover, og NoA Consulting skal hjelpe små og store virksomheter med å se og levere på forretningspotensialet som disse skiftene innebærer, sier Søgaard.

Søgaard sier han er «utrolig imponert» over det NoA Consulting allerede har skapt.

- Vi opplever at organisk og bærekraftig vekst står øverst på lista til de fleste toppledere. For å lykkes må de klare å realisere potensialet i dagens forretningsmodell, samtidig som de kontinuerlig utforsker nye inntektsstrømmer. Vi skal hjelpe med begge deler, hele veien fra innsikt til kommersialisering, sier han.

- Norges råeste partner

Søgaard startet i Designit med å lede et lite team i Oslo, som etter hvert ble selskapets største og mest lønnsomme designstudio. Internasjonalt har Designit i dag over 700 ansatte fordelt på 17 kontor fra New York til Tokyo.

- Jeg er utrolig takknemlig for alle jeg har fått jobbe med og lære av underveis, både i Norge og internasjonalt, sier Søgaard.

Nå ønsker han å komme tettere på folk og fag, og bruke mer av sin tid i kundeprosjekter. Han har fulgt NoA tett, og ble betatt av muligheten til å kunne skape et unikt konsulentmiljø på skuldrene av de kreative byråene i NoA-familien.

- Vi skal skape Norges råeste partner for ambisiøse virksomheter som jakter bærekraftig vekst gjennom kundeorientering. For å lykkes skal vi samarbeide tett med våre venner i Bold, Anorak, Unfold, NoA Ignite og NoA Connect, så vi sikrer effektive prosesser og ekstremt høy kvalitet i alle leveranser, sier Søgaard.

- Skal bygge et unikt konsuentmiljø Thomas Høgebøl, styreleder i NoA, kjenner Søgaard fra hans periode i SDG og McCann og gleder seg til de igjen blir kollegaer.

- Med utgangspunkt i den enorme kreative kraften som er i NoA-huset skal vi bygge et unikt konsulentmiljø der vi kombinerer tradisjonell forretningsrådgivning med kreativitet, entreprenørskap og gjennomføringsevne. Jeg kan ikke tenke meg noen som er bedre egnet til å lede dette enn Christian, sier Høgebøl.

NoA Consulting jobber med kunder som OBOS, Øya, Vipps og NIF og står blant annet bak konseptet OBOS Nærkontor, som snart lanseres i markedet.

Image-text:

NoA-konsulenter får ny sjef:

Den nye sjefen i NoA Consulting, Christian Søgaard, sier «ambisjonen er å skape Norges råeste partner for ambisiøse virksomheter som jakter bærekraftig vekst.» Her sammen med sine nye kolleger Lars Løe og Hanne Norstrøm-Ness. Foto: Aleksander Andersen'.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

«Japanese Ramm Show» ble produsert før blackface-debatten for alvor blusset opp i Humor-Norge og Orkla trakk sine reklamefilmer for Smash.
Kampanje 29.07.2021
Overskuddet i Skavlans produksjonsselskap Monkberry falt i 2020.
Kampanje 29.07.2021
Møt kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, Jarle Roheim Håkonsen, i Sommerpraten.
Kampanje 29.07.2021
- Vurderingene var ikke gode nok, forteller fungerende sportsredaktør i NRK til VG.
Kampanje 28.07.2021
Kringkastingsrådet har også mottatt klager som dreier seg om innholdet i programmet «Helt Ramm i Tokyo».
Kampanje 28.07.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt