AddToAny

Demokrati til salgs på «toyparty»? Meninger. Studentdemokrati. Bør Studentparlamentet la seg sponse av Kondomeriet og være med på «toyparty»? Nei, mener Sosialdemokratisk liste ved UiT.

Demokrati til salgs på «toyparty»? Meninger. Studentdemokrati. Bør Studentparlamentet la seg sponse av Kondomeriet og være med på «toyparty»? Nei, mener Sosialdemokratisk liste ved UiT.
Mens jeg sto på busstoppet på UiT poppet det opp en snap. Snappen var en screenshot av Studentparlamentet som reklamerte for «toyparty» med kondomeriet. Først fniste jeg litt, men fnisen ble fort til alvor.
At folk tar kontroll over egen seksualitet er bra. Men bedrifter skal ikke få kontrollere Studentparlamentene (SP). Istedenfor å fokusere på god politikk, legger SP, med Moderat i spissen, meningene våre ut for salg. Ikke nok med det, de prøver å lure oss studenter.

Hvem er det Moderat egentlig kjemper for? Oss studenter eller Kondomeriet? Maren Irene Gåre Bakkevold Sosialdemoktatisk liste, UiT

For Daniel Hansen Masvik, leder for SP for Moderat, sier til Midnattsolposten at Facebook-innlegget definitivt ikke er reklame. Det er feil. Masvik sier ingen har fått penger for å legge ut innlegget, men det er ikke nytt at betaling ikke trenger å

Les mer

Flere saker fra Khrono

En tidligere ansatt har tilstått å ha snikfilmet folk på toalettene ved UiT Norges arktiske universitet. Han har også stjålet bilder fra studenter og lastet ned tusenvis av overgrepsbilder av barn.
article_web Khrono 16.02.2019
Landet blir et enevelde, som ikke engang er opplyst, skriver Hans Petter Graver, om regjeringens tiltak som vil gjøre det slutt på fri forskning og uavhengig vitenskap i Ungarn.
article_web Khrono 16.02.2019
Forslaget om at OsloMet skal ha satellitter rundt i byen møter mye motbør i en høringsrunde, men OsloMet-direktør avdramatiserer planene.
article_web Khrono 16.02.2019
Språkrådet frykter konsekvensene av at mer av norsk utdanning skjer på engelsk. Rektor Curt Rice ved OsloMet er ikke redd for at emner og pensum er på engelsk.
article_web Khrono 15.02.2019
Tverrfaglighet. Vi ser behov for å nyansere det bildet som utvalget tegner av at struktur og kultur ved de norske universitetene står i veien for tverrfaglighet. Ved NTNU kjenner vi oss ikke igjen i denne virkelighetsbeskrivelsen.
article_web Khrono 15.02.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt