AddToAny

Dagbladet henter VGTV-duo

Melina Pambou Sundfør og Henrik Ljosland Waale blir nye programledere på Dagbladet TV.
«Rødt Kort» er navnet på Dagbladet TVs nye sportsprogram som lanseres denne høsten.

- Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Melina Pambou Sundfør i en pressemelding.

Hun har det siste året jobbet som reporter og redigerer i VGTV Sport, samt journalist for VGs nisjeavdeling. 25-åringen har også erfaring som reporter i TV 2 Sporten, hvor hun blant annet hadde ansvar for innhold på sosiale medier.

Henrik Ljosland Waale har jobbet i VGTV i seks år, og vært innom flere roller i sportsredaksjonen, blant annet som produsent for programmet «Foppall».

- Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Jeg har knapt vært mer effektiv noensinne enn det jeg har vært disse ukene på hjemmekontoret, skriver Trigger-sjef Bente Kvam Kristoffersen.
Kampanje 01.06.2020
Én million TV-seere mister tilgangen til alle TV 2s kanaler.
Kampanje 01.06.2020
Til tross for flere nye tilbud, er avstanden fortsatt stor mellom TV 2 og Get.
Kampanje 31.05.2020
This is PR endrer samtidig navn.
Kampanje 31.05.2020
Frist i forhandlingene mellom TV 2 og Get går ut ved midnatt
Kampanje 31.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt