AddToAny

Bytter fra bank til Schibsted - skal hjelpe Finn med teknologien

- Jeg håper også at ti år med prøving, feiling og mye læring kommer godt med i den videre reisen til Finn, sier han.
Jostein Emmerhoff (40) er ansatt som ny operasjonell direktør på teknlogisiden (chief operating officer) i Schibsteds rubrikktjeneste Finn.no. Han kommer fra rollen som leder for utviklingsavdelingen til SpareBank 1 Utvikling og var før det utvikler, teamleder og prosjektleder for Bekk Consulting.

- COO-rollen til Jostein på tech, er dedikert til å forstå Finns behov og jobbe med hvordan vår teknologi som helhet kan levere best mulig på disse. Vi trenger å sørge for at vi har et helhetlig bilde av hvilke mål vi skal levere på, og passe på at vi bruker tiden og kreftene våre på riktig sted til riktig tid, sier Nicolai Høge, teknologidirektør i Finn.

Han sier teknologiavdelingen i Finn skal vokse med 50 personer de neste årene.

- Finn som selskap har også ambisiøse mål for alle markedsplassene våre. Med så mange deler i bevegelse er det viktig å løfte blikket og se på det store bildet, og sørge for at vi alle jobber bra sammen. Jostein - med sin erfaring og kompetanse, blir et veldig viktig bidrag inn i dette arbeidet. Han er også en solid match når det gjelder hvordan vi tenker rundt det å drive smidig softwareutvikling, og hvordan vi må jobbe for å skape en teknologorganisasjon i verdensklasse, sier Høge.

Emmerhof beskriver seg selv som «over middels interessert i organisasjon og prosess, og en som brenner for lean og smidig metodikk.».

- Jeg er utrolig glad for å starte opp i Finn. Finn har alltid stått frem som nyskapende og til inspirasjon - bra folk, bra organisasjon, bra produkt, sier han,

Nå er han sikker på at han kommer til å lære masse i sin ny og «ikke helt ferdig formede» rolle på tech-sien i Finn.

- Jeg håper også at ti år med prøving, feiling og mye læring i arbeidet med å skalere utviklingsorganisasjoner kommer godt med i den videre reisen til Finn, sier han.

Image-text:

Henter fra Sparebank 1:

Teknologidirektør i Finn, Nicolai Høge, henter Jostein Emmerhoff fra Sparebank 1 til en helt ny stilling som operativ direktør på teknologiområdet. Foto; Caroline Roka/Sparebank 1.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Nå regner Netflix med å tjene milliarder på den sørkoreanske strømmesuksessen.
Kampanje 17.10.2021
Reklamebyrået Clear Channel styrker salgsteamet med flere signeringer.
Kampanje 17.10.2021
Til våren dukker landets nye justisminister opp i underholdningsprogrammet «Kompani Lauritzen».
Kampanje 17.10.2021
Grønnere løsninger fristet når Joachim Husby skulle finne seg ny jobb.
Kampanje 16.10.2021
Try står samtidig bak en helt ny profil og nytt design.
Kampanje 15.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt