AddToAny

Bratsberg tar egen medisin og utvider Growth Tribe-teamet

Bratsberg tar egen medisin og utvider Growth Tribe-teamet
- Vi har gått fra startup til scaleup, sier tidligere Google-topp Lars Bratsberg.
Det var i mai i fjor at tidligere Google-topp, Lars Bratsberg, bestemte seg for å slutte i søkegiganten for å bygge opp Growth Tribe i Norge. Growth Tribe ble startet i 2015 og er en teknikk og et verktøy for å identifisere og skape vekst i bedrifter.

Nå har Bratsberg tatt egen medisin ved Oslo-kontoret og ansetter to tidligere interns i det nye vekst-konseptet Growth Tribe.

- Vi kan se tilbake på en god etablering. Vi har løftet kunnskapen til mer enn 200 mennesker på tvers av mer enn 30 bedrifter i Norge alene etter kun seks måneders drift. Vi tar vår egen medisin og veksten kommer. Etterspørselen er økende og for å levere i henhold til veksten har vi valgt å utvide teamet med to av våre tre tidligere interns, sier Lars Bratsberg.

De to er Tomas Kristiansen og Oliver Gjølberg som begge starter opp i Growth Tribe som er et vekstakademi som er til stede i syv land og som teller over 100 ansatte.

- Vi har gått fra å være en startup til å bli en scaleup, sier tidligere Google-topp Lars Bratsberg.

Growth Tribe leverer både moduler og produkter av typen «AI for markedsføring» samt ulike workshops og interne akademier.

- Vi har også eksperimentert med et nytt produkt; skape vekst markedsførere gjennom et seks måneders internship, hvor kun to uker er hos oss og resten hos arbeidsgiver. Her kan man investere i sine talenter og få fullblods growth hackers som virkelig kan ta eierskap til å skape vekst, sier Bratsberg.

Totalt har Growth Tribe ifølge Bratsberg trent mer enn 13.000 mennesker på tvers av 1.200 bedrifter i Europa

- Du må sørge for at bedriftens ansatte har den rette kompetansen for å navigere den kompleksiteten vi står overfor, sier Bratsberg som kan skilte med bedrifter som blant andre Orkla, Telia, Finn.no, Dagbladet, RiksTV, Nordea, PWC, SOS Barnebyer, Sparebanken Sør, Arendal kommune og Visma på kundelisten.

Image-text:

Rykker opp:

Tomas Kristiansen og Oliver Gjølberg rykker opp fra hvert sitt internship til å bli faste ansatte i Growth Tribe. Her sammen med norgessjefen Lars Bratsberg.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Men underholdningsredaktøren håper enda på premiere av «Førstegangstjenesten» før sommerferien.
Kampanje 01.04.2020
Nettredaktør Ingrid Finseth Holm i Sopra Steria skriver om klarspråk i koronaens tid i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
- Stående ovasjoner til dere som har behov som skal løses, gode ideer og penger på bok - og er villige til å bruke dem nå, skriver Ingunn Solli, rådgiver i Hyperredink, i denne kommentaren.
Kampanje 01.04.2020
Med en nyinnspilling av Alf Prøysen og glimt fra et folketomt Norge, minner Visit Norway om at vi har lysere tider i vente.
Kampanje 01.04.2020
- Det oppstår et enormt informasjonsbehov under en slik krise, men dessverre er ikke all informasjon til å stole på, Mari Velsand direktør i Medietilsynet.
Kampanje 01.04.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt