Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Det anbefales ikke å fylle kalkunen med stuffing. Men du kan gjerne servere den ved siden av. Her er en supergod og saftig brødstuffing med sopp og urter. Perfekt tilbehør til både kalkun og kylling.
Kalkun:
2. Sett stekeovnen på 120 grader. 3. Vask grønnsaker og epler. Skrell dem og kutt i grove biter. Legg i langpanne med hvitløk og rosmarin. Drypp litt olivenolje over grønnsakene. Dryss rikelig salt og pepper på kalkunen.
4. Stapp litt av grønnsak- og eplefyllet inn i kalkunen. Pensle nøttesmøret over kalkunen til slutt. Pensle igjen flere ganger under stekingen. 5. Stikk et steketermomete
Gå til mediet2. Sett stekeovnen på 120 grader. 3. Vask grønnsaker og epler. Skrell dem og kutt i grove biter. Legg i langpanne med hvitløk og rosmarin. Drypp litt olivenolje over grønnsakene. Dryss rikelig salt og pepper på kalkunen.
4. Stapp litt av grønnsak- og eplefyllet inn i kalkunen. Pensle nøttesmøret over kalkunen til slutt. Pensle igjen flere ganger under stekingen. 5. Stikk et steketermomete