AddToAny

Blir nye PR-operatører: - Heldige som har kommet inn på arbeidsmarkedet nå

Blir nye PR-operatører: - Heldige som har kommet inn på arbeidsmarkedet nå
Sara Stefansdottir og Viktoria Marie Bystøl Baug starter året med ny jobb.
PR-operatørene har fått på plass to nye rådgivere i juniorstillinger i byrået. Sara Stefansdottir og Viktoria Marie Bystøl Baug sier i en pressemelding at de føler seg heldige som har kommet inn i arbeidsmarkedet i en utfordrende tid i samfunnet.

- Jeg synes det er rart å komme inn i PR-bransjen når ting ikke er helt som før. Selv om mye av kommunikasjonen i vår bransje foregår over nett og telefon til vanlig, ser jeg frem til å kunne møte kundene våre ansikt til ansikt etter hvert også, sier Baug.

Begge har nå vært gjennom sin første uke på den nye arbeidsplassen, og Stefansdottir forteller at hun både er spent og begeistret for den nye jobben sin.

- Den første dagen ble vi møtt med blomster på pulten og veldig imøtekommende kollegaer, så det var ikke vanskelig å føle seg velkommen. Første uken har for det meste bestått av nye inntrykk og innføring i hvilke spennende kunder jeg skal jobbe med fremover, sier Stefansdottir.

Byråleder Petter Thorendahl har stor tro på at de nye rådgiverne vil bidra positivt på kundeteamene, samt være viktige bidragsytere sosialt når det blir anledning til det igjen.

- Sara og Viktoria utmerket seg tidlig som aktuelle kandidater under den digitale rekrutteringsdagen i fjor og det føles veldig bra å endelig ha de på plass. Vi hadde store forventinger til de begge og det har de levert på. Det er imponerende hvordan de har taklet den nye arbeidshverdagen hos oss og alle oppgavene de har fått tildelt, sier han.

Image-text:

Imponerte sjefen:

Sara Stefansdottir og Viktoria Marie Bystøl Baug imponerte byråleder Petter Thorendahl på den digitale rekrutteringsdagen i PR-operatørene i fjor

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

XXL løfter frem nytt tilbud i markedsføringen.
Kampanje 26.01.2021
Mener avgjørelsen om å stenge Donald Trumps Twitter-konto ikke burde vært basert på selskapets regler alene.
Kampanje 26.01.2021
- Temaet er i mine øyne mer aktuelt enn noen gang, sier Kyrill Dementiev som står bak dokumentarfilmen som sparker i gang kampanjen.
Kampanje 26.01.2021
- Det at Laila Matar har både bred internasjonal og norsk bakgrunn gjorde henne til den perfekte kandidaten, sier Flyktninghjelpen-direktør.
Kampanje 26.01.2021
for utlevering av brukernes personopplysninger uten samtykke.
Kampanje 26.01.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt