AddToAny

Blir bærekraftstopp i Norgesgruppen

Blir bærekraftstopp i Norgesgruppen
- Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle, sier Signe Bunkholt Sæter.
Signe Bunkholt Sæter har vært kommunikasjonssjef for bærekraft i Norgesgruppen siden 2016. Nå rykker hun opp til en nyopprettet stilling som bærekraftsdirektør i konsernet.

- Norgesgruppen har i mange år levert gode resultater på våre mål innen miljø, helse og mennesker. Vi har lykkes med det fordi arbeidet har vært en integrert del av forretningen vår. Når vi nå går inn i en ny strategiperiode, og vi har satt flere, og mer krevende mål enn tidligere på tvers av hele konsernet, har vi sett et behov for å styrke arbeidet med bærekraft ytterligere, sier konsernsjef Runar Hollevik i en pressemelding.

Arbeidsoppgavene inkluderer å koordinere Norgesgruppens bærekraftstrategi, sørge for god samhandling mellom de ulike forretningsområdene og være en pådriver for ulike prosjekter, spesielt innen miljø og klima.

Norgesgruppen har satt seg som mål å være en klimanøytral virksomhet innen 2030, hovedsakelig ved hjelp av energieffektivisering og produksjon av fornybar energi.

- Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle. Det neste tiåret vil det være avgjørende at verdikjeden for mat samarbeider om gode bærekraftsprosjekter og lavutslippsløsninger. Jeg håper å bidra til at Norgesgruppen er en pådriver for dette, sier Signe Bunkholt Sæter.

Før hun begynte i Norgesgrupppen var hun partner i Pure Consulting hvor hun jobbet for selskaper som Tomra, Aker, Schibsted og KLP. Hun har også vært ansatt i Finansdepartementet.

Image-text:

Skal bli klimanøytral:

Signe Bunkholt Sæter rykker opp fra en stilling som kommunikasjonssjef til direktør for bærekraft i dagligvarekonsernet Norgesgruppen.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

- Nærmere hundre tomter i og utenfor Oslo er undersøkt og vurdert. Vi er trygge på at dette er det beste valget, sier styreleder i NRK.
Kampanje 18.05.2021
74.000 færre seere så NRKs id-sending i år.
Kampanje 18.05.2021
Senterpartiet går til valg på å legge NRK ved Grorud stasjon.
Kampanje 18.05.2021
Rema 1000-sjefen går på dagen «etter intern uenighet.»
Kampanje 18.05.2021
Elon Musk faller på rangeringen over verdens rikeste og ligger nå på en tredjeplass.
Kampanje 18.05.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt