AddToAny

Bjørn-Martin Bache Nordby blir ny kommunikasjons-direktør i Schibsted News Media

Tidligere VG-journalist tilbake til Schibsted.
Bjørn-Martin Bache Nordby tar på nyåret over som kommunikasjonsdirektør i Schibsteds nyhetsdivisjon - med merkevarer som VG, Aftenposten, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, E24 og Podme i porteføljen, skriver Schibsted i en pressemelding.

Bache Nordby kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonsrådgiver i Trigger, der han også har vært fagleder. Han har fra tidligere bakgrunn som journalist i blant annet VG, hvor han jobbet i fire år.

- Jeg gleder meg helt enormt til å ta fatt på denne utfordringen. Schibsted er det ledende mediekonsernet i Norden. De er i sterk medvind, og har en klar ambisjon om videre vekst, sier Bache Nordby i pressemeldingen.

Konserndirektør i Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes, legger til:

- I et felt med mange gode søkere med allsidig bakgrunn, utmerket Bjørn-Martin seg med en dyp innsikt og solid forståelse for Schibsteds posisjon og samfunnsoppdrag. Med sin brede erfaring som både journalist og kommunikasjonsrådgiver har han verktøykassen som skal til for å lykkes. Han har jobbet både operativt og strategisk, og han blir et solid tilskudd for oss i News Media.

Image-text:

Bjørn-Martin Bache Nordby forlater Trigger for ny jobb i Schibsted.

Foto: Fredrik Myhre

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Leid inn av tidligere Dagbladet-sjefredaktør. tidligVårt Land forteller i dag at tidligere NRK-journalist Hans Wilhelm Steinfeld skrev rosende om Kasakhstan i et innlegget betalt av den kasakhstanske ambassaden i Norge.
Journalisten 19.01.2022
Har store digitale ambisjoner. - Dette er den største digitale satsingen i TV 2 siden oppbyggingen av TV 2 Play, sier sjefredaktør Olav T. Sandnes i en pressemelding.
Journalisten 19.01.2022
Konserndirektør tror det skyldes to ting. - Det har som alltid vært opp til den enkelte redaksjon å velge hva de vil sende inn.
Journalisten 19.01.2022
- Trenger tydeligere regler. - Det er et viktig område: Viktig for de som får medhold i PFU, og viktig for legitimiteten i selvdømmeordningen.
Journalisten 19.01.2022
Bør ikke få saksforbud, mener avisen. Tidligere arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen får som E24-redaktør i en periode ikke lov til å involvere seg i saker der hans tidligere departement er involvert, er konklusjonen til Karantenenemnda.
Journalisten 18.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt