Dagligvarehandelen
17.09.2019
mange dyktige medarbeidere i dagligvarebutikker har utenlandsk bakgrunn og snakker lite norsk. Nå tilbyr meny sine ansatte norskkurs.
- Alle er velkommen som medarbeidere i Meny, og vi har alle kulturer representert blant våre ansatte. Men vi må ha som krav at alle må kunne norsk på et nivå som gjør dem i stand til å kommunisere med kunder og kolleger, sier Nicole Letrø, ansvarlig for kompetanseutvikling.
Tre timer per uke
Meny er helt i starten på sin språkopplæring der pensum er skreddersydd til den arbeidssituasjon den enkelte er i. Startskuddet gikk i vår. På sikt håper man å ha kurs i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg har kjeden et opplegg for e-læring med tilsvarende innhold.
- Kursene skal ha minimum fem og maksimum 12 deltagere. Så langt har vi én klasse i gang
Gå til medietTre timer per uke
Meny er helt i starten på sin språkopplæring der pensum er skreddersydd til den arbeidssituasjon den enkelte er i. Startskuddet gikk i vår. På sikt håper man å ha kurs i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg har kjeden et opplegg for e-læring med tilsvarende innhold.
- Kursene skal ha minimum fem og maksimum 12 deltagere. Så langt har vi én klasse i gang