AddToAny

Atle Pettersen og Yousef Hadaoui leder årets Spellemann

Atle Pettersen og Yousef Hadaoui leder årets Spellemann
- Jeg går fra moromann til Spellemann. Det er en ære å bli spurt om å lede en «tungvekter» som Spellemann sammen Atle, sier Yousef Hadaoui.
Norsk musikk skal igjen feires og hedres når de prestisjefulle Spellemannprisene skal deles ut lørdag 28.mars. Årets programledere blir Atle Pettersen og Yousef Hadaoui som leder sendingen sammen med Spellemann-veteranen Tarjei Strøm.

Komikeren Yousef Hadaoui, kjent fra NRK-programmer som «Svart Humor» og «Satiriks» gleder seg til å ta være programleder i en direktesending.

- Jeg går fra moromann til Spellemann. Det er en ære å bli spurt om å lede en «tungvekter» som Spellemann sammen Atle, sier Hadaoui.

Atle Pettersen har som programleder for «Beat for beat» og «Idrettsgallaen 2018», både kunnskap om musikk og å lede store direktesendinger. Men å være programleder for Spellemannprisen føles ekstra spesielt.

- For meg er det er av de aller gjeveste programmene å få lede! Det er en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg til alt egentlig, sier Pettersen.

- Norske artister skal få skinne

Spellemannprisen har blitt delt hvert år siden 1973 til norske musikere og komponister som har utmerket seg innen bransjen. Det er en feiring av de som bidrar til mangfold og utvikling av norsk musikk.

- Dette er kvelden der norske artister virkelig skal få skinne, både musikalsk og som prisvinnere, sier Liza Stokke, som er prosjektleder i NRK.

Deler sendingen i to

NRK lover f lere spektakulære sceneframtredener fra Norges største artister i ulike sjangre. Sendingen vil også i år deles opp i to deler.

Første del, som ledes av Pettersen og Hadaoui, sendes klokkrn 19:50 på NRK1. Fortsettelsen starter klokken 22:10 oh blir ledet av Tarjei Strøm.

- Det er virkelig en sann ære å få lede Spellemann for tredje året på rad. Å hedre alt det fantastiske som skjer i norsk musikk er det kjekkeste jeg gjør på TV, og er definitivt årets høydepunkt for meg, sier Strøm som er Spellemann-programleder for tredje gang.

Image-text:

Klare for show:

Atle Pettersen og Yousef Hadaoui leder årets Spellemann lørdag 28. mars. - Det er en aldri så liten drøm som går i oppfyllelse. Jeg gleder meg til alt egentlig, sier Pettersen. Foto: Julia Marie Naglestad.

Leder for tredje gang:

Tarjei Strøm er en kjent NRK-programleder og årets Spellemann blir tredje gang Strøm er programleder for prisutdelingen. Foto: Pernille Solås.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

SMFB står bak Freias nye reklamekampanje.
Kampanje 30.03.2020
- Når «alt» stenger får man mer tid, men hva brukes tiden på, skriver Håvard Ose, Hallvard Aase-Nilsen og Christian Bø i Mediacom.
Kampanje 30.03.2020
- Det er ikke sant at undersøkelsen utelukkende er basert på svar fra kundelister, skriver Regi-sjef Robert Skölfman i dette svaret til byråleder Pelle Stensson i Dentsu Aegis.
Kampanje 30.03.2020
Lukas Aasbø har startet i Hausmann som grafisk designer.
Kampanje 30.03.2020
Nå må toppsjef Rolv Erik Ryssdal jobbe for å få ned kostnadene.
Kampanje 30.03.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt