AddToAny

Ansari skal finne flerkulturelle NRK-journalister

Ansari skal finne flerkulturelle NRK-journalister
- Jeg gleder meg til å starte i denne jobben, sier hun.
Iram Ansari er engasjert for å lede det neste FleRe-programmet i NRK. NRK FleRe er et strategisk rekrutteringsstiltak for journalister med flerkulturell kompetanse.

- Jeg gleder meg til å starte i denne jobben. Mangfold er ikke bare viktig for å sørge for god representasjon i en bedrift, men mangfold er lønnsomt. Derfor ser jeg frem til å både fornye og fortsette det viktige arbeidet som er lagt ned på dette feltet, sier Ansari.

Hun vil være ansvarlig for å utvikle det faglige opplegget for programmet og rekrutteringen av det neste kullet FleRe-stipendiater i høst.

Iram Ansari har jobbet ni år i NRK. Hun har erfaring som nyhetsjournalist og har jobbet som reporter for innenriks og Dagsrevyen i seks år. De siste tre årene har hun jobbet som reporter i NRK Direkte, på Bildedesken der hun har erfaring med å jobbe med nettvideo og SoMe.

Høsten 2019 jobbet hun som FleRe-lærer for det 13. kullet. Iram Ansari har sittet i NRKs mangfoldsutvalg, og i et eget utvalg i Nyhetsdivisjonen.

Ifølge en melding fra NRK har Iram Ansari «allerede vist seg som en stor kapasitet på dette området, og vil også bli en viktig bidragsyter inn i mangfolds- og inkluderingsarbeidet i NRK.»

Ansari tiltrer i engasjementet 1. september 2020.

Image-text:

Blir FleRe-leder:

Iram Ansari har erfaring med å jobbe med å fremme mangfold både internt i NRK og eksternt gjennom å holde flere foredrag om temaet. Nå blir hun leder for FleRe-programmet og stipendiatene i NRK.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Schibsted-medier dømt til å betale både erstatning og saksomkostninger.
Kampanje 17.09.2021
- Enhver markedsførers og kommunikators drøm, sier Frode Riis Andersen.
Kampanje 17.09.2021
Carat, Pol, Try Råd og Netlife Bergen står bak arbeidet med den nye merkevaren, men de tar ikke æren for navnet Eviny.
Kampanje 17.09.2021
Stian Bråthen går fra analyseselskapet YouGov til det relativt nye selskapet Pollstat.
Kampanje 17.09.2021
Kommunikasjonsrådgiver Åshild Mathisen mener det ikke eksisterer et PR-løp som kan redde KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad nå.
Kampanje 17.09.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt