AddToAny

Anorak med stjernesignering - danner nytt kreativt team

Sollin Sæle går fra Anti og danner nytt team med Sebastian Pandonis.
Anorak topper laget med reklametalentene Sollin Sæle og Sebastian Pandonis, som blir nytt kreativt team i reklamebyrået.

Pandonis er nettopp ferdig med studiene ved Berghs School of Communication i Stockholm, og som Kampanje skrev tidligere denne uken gikk han nettopp helt til topps i den internasjonale reklamekåringen Young Ones Brief. Han har også vunnet Gullkalven.

Sæle og Pandonis møttes først da Pandonis hadde sommerinternship i Anti i 2020

- Jeg har fulgt med på Sebastian fra sidelinjen siden han drev kommunikasjonsbyrået Beam på videregående. Han er rett og slett det største talentet jeg har sett, og jeg ble veldig glad da han ønsket å teame opp, sier Sollin Sæle.

Sebastian Pandonis har allerede en historikk med Anorak.

- Jeg har hatt lyst å jobbe i Anorak helt siden jeg var her på OD-dagen i andreklasse på videregående, så jeg gleder meg masse til å få jobbe med de som inspirerte meg til å bli kreatør i første omgang, sier han.

Kommer fra Anti

Sollin Sæle kommer fra Anti, der hun har jobbet siden hun gikk ut av Westerdals i 2019. Sammen med sin tidligere makker Per Berge Moe har hun gjort seg bemerket med priser i Young Ones, D&AD New Blood og Gullkalven.

Mange kjenner henne også som en av initiativtakerne til aksjonen #beholdoslo som tok Grünerløkka og sosiale medier med storm i fjor.

- Anorak har laget noen av de beste norske jobbene jeg vet om, så det er både veldig stas og veldig inspirerende å få spille på samme lag som de flinke kreatørene her. Jeg tror Anorak er de eneste som har gruset oss ordentlig i pitch, så jeg gleder meg til å lære hva de gjør for å vinne og for å bygge opp kundene sine, sier hun.

- Har vært helt fantastisk

Sebastian Pandonis er Sæles femmenning, men hennes forrige teammakker Per Berge Moe er enda mer familiær. De er nemlig gift og inntil nylig også kollegaer.

- Hvordan blir det å jobbe hver for dere nå?

- Jeg tror det skal bli veldig bra og sikkert veldig sunt for forholdet, så skal vi prøve på legge fra oss jobb når vi kommer hjem, sier Sæle.

- Men det har vært helt fantastisk å jobbe med Per, og vi har planer om å jobbe sammen senere. Da er det lurt å jobbe i hvert vårt byrå, lære av andre og få nye impulser, legger hun til.

Anorak-sjef Torgeir Vierdal er godt fornøyd med signeringen av de to talentene.

- Vi er stolte av med å få inn Sollin og Sebastian, og gleder oss veldig til å få dem på banen med en gang, sier han.

Tidligere i dag kunne byråsjefen i tillegg hente den gjeveste prisen i Gulltaggen.

Image-text:

Klar for reklamekamp:

Sollin Sæle, Anorak-sjef Torgeir Vierdal og Sebastian Pandonis skal blø for drakta i Anorak. Foto: Anorak

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Sier konsulentdelen av North Alliance vil telle 20-25 ansatte i løpet av neste år.
Kampanje 22.06.2021
- Vi mener at UEFA bør støtte forslaget om at regnbuefargene skal pryde stadion, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, Gro Tvedt Anderssen i NFF.
Kampanje 22.06.2021
Karsten Warholm, Olaf Tufte og Camilla Herrem er blant dem som fronter den nye OL-kampanjen.
Kampanje 22.06.2021
- Per timer, er det nok den enkleste prisen vi har fått, sier Pol-sjefen.
Kampanje 22.06.2021
Samtidig oppgir 60 prosent at de nå har satt fokus på mangfoldsproblematikk og sier at de jobber aktivt med å øke mangfoldsandelen.
Kampanje 22.06.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt