AddToAny

11.000 forskere erklærer klimakrise

Over 11.000 forskere fra 153 land har signert oppropet som advarer om klimakrise.
Khrono har skrevet om forskerne som har signert på at de mener at klimaendringene ikke er menneskeskapte. Nå er det forskere som gjør det motsatte. Over 11 000 forskere fra totalt 153 land har signert et opprop som advarer om klimakrise. Dette skriver forskning.no. Teksten er publisert i tidsskriftet BioScience. Der heter det at «forskere har en moralsk forpliktelse til å advare menneskeheten om alle katastrofale trusler» og at forskerne «tydelig og utvetydig erklærer at jorden står overfor en klimakrise».

Jobber med sjøfugl

- Klimaendringer er forventet å ramme livet i ha

Les mer

Flere saker fra Khrono

Hvordan vurderinger av studiets arbeidslivsrelevans skal kunne brukes på en meningsfull måte som input i et finansieringssystem for studieplasser på det enkelte lærestedet, er vi i tvil om,
Khrono 28.05.2020
At «ansettbarhet» bør bli et kriterium for en del av finansieringen av forstår jeg ikke, skriver Steffen Handal i Utdanningsforbundet.
Khrono 28.05.2020
Denne uken kommer en ny tiltakspakke fra regjeringen. Vi forventer at det er en pakke som innebærer investeringer i fremtidig innovasjon, forskning og kunnskap.
Khrono 28.05.2020
Kate Kartveit tek over etter Audhild Gregoriusdotter Rotevatn.
Khrono 28.05.2020
Vi stiller oss spørrende til hvem som skal ha definisjonsmakten på hva som er arbeidsrelevant, og hvordan man kan vite hva arbeidslivet har behov for i de kommende årene, skriver Marte Øien.
Khrono 28.05.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt