AddToAny

«Vi må strebe etter å være voksne som ser barnet og som handler for barnets beste»

«Vi må strebe etter å være voksne som ser barnet og som handler for barnets beste»
«Vi trenger å støtte hverandre i et samfunn som krever mye av familier,» skriver Erle Sellevåg.
Stine snur ryggen mot barnehageporten, hun skal hjem. Hun drar ullgenseren nedover hendene, hun fryser. Det rumler litt i magen, ikke bare av sult men også av en usikkerhet. I dag har nemlig mamma fått beskjed av han som jobber i barnehagen at hun trenger mer byttetøy og nye innesko. Dette har barnehagen sendt melding om før, men det har mammaen til Stine oversett i det lengste. Hun vet at de ikke har råd til det nå.

De har nok med sitt.

Stine er vant til å skjule sine mangler, hun elsker mamma og pappa så høyt. Men av og til kunne hun ønske hennes hjem var som alle andres, at de ikke trengte å krangle over penger. At mamma ikke gråt om kvelden fordi hun er sliten av å bekymre seg.

Stine gleder seg alltid til pappa kommer hjem; «gullet mitt» som pappa alltid kaller Stine. Han er så god, hun kunne bare ønske han ikke kjeftet så høyt når han ble sint. Hun kunne ønske mamma og pappa ikke kranglet så mye.

FAKTA: JEG SER

Blå Kors-kampanjen "

Les mer

Flere saker fra barnehage.no

- Jeg reagerer på det jeg oppfatter som utidig innblanding fra Utdanningsforbundet før landsmøtet i PBL, og en innblanding i en demokratisk prosess, sier Børge Lindkvist.
article_web barnehage.no 25.03.2019
Godt hjulpet av et flunke nytt barnehagebygg fikk Britt Helen Aavik og resten av de ansatte i Hagehaugen barnehage til det de ønsket seg: Frittgående barn.
article_web barnehage.no 25.03.2019
«Ettersom fokuset på kvalitet er økende i dagens samfunn er det ingen unnskyldning for å nedprioritere barna og maten de får servert,» skriver barnehagelærerstudentene Stig Ronny Kvam og Ann-Kristin Gjellestad.
article_web barnehage.no 25.03.2019
- Hvis barnehageansatte er veldig usikre på hvordan de skal møte barns seksuelle leker blir også barna usikre.
article_web barnehage.no 22.03.2019
Etter å ha sagt nei siden 2013, snudde politikerne. Fra høsten 2020 blir det barnehage i tilknytning til Toten Montessoriskole. - Da vi endelig fikk ja, trodde vi nesten ikke på det, forteller styreleder Linda S. Holthe og rektor Unn Sethne.
article_web barnehage.no 22.03.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt