AddToAny

«Nissene i bingen» setter rekord på Discovery+ - sett av over 400.000

- Dette er helt fantastiske tall, sier programdirektør Magnus Vatn.
428.000 nordmenn har åpnet første luke i Discoverys nye julekalender «Nissene i bingen». Dette er den tredje runden med Espen Eckbos reality-parodi, 20 år etter premieren på «Nissene på låven».

Programmet fikk en seerandel på 40 prosent i målgruppen 20 til 59 år, og er også den mest sette premieren på Discovery+ noensinne. Der slår den til og med inspirasjonskilden «Ex on the Beach».

- O'julekalender med din glede - dette er helt fantastiske tall! Tjue år siden første kalender, så kompletterer altså Espen Eckbo og gjengen hattricket med strålende anmeldelser, ny strømmerekord og vanvittige seertall allerede på første episode. For en mann, og for en serie, sier Magnus Vatn, programdirektør i TVNorge og Discovery, i en pressemelding.

Espen Eckbo, som spiller flere av rollene i julekalenderen, er også godt fornøyd.

- Dette er en lettelse, og bedre enn vi hadde turt å håpe på. Det som betyr aller mest, er likevel alle de gode tilbakemeldingene. Det er liksom ekstra hyggelig med rekordmange seere, når folk liker det de ser, sier han i meldingen.

Det er ti år siden forrige runde av dette konseptet så dagens lys. Det het «Nissene over skog og hei» og hentet sin inspirasjon fra «71 grader nord». Den gangen fikk 540.000 med seg første episode.

- Gøy produksjon

Kampanje møtte to av skuespillerne som Discoverys nisse-univers siden starten, Evind Sander og Trond Fausa Aurvåg, på Discoverys vinter- og vårlansering torsdag. De gleder seg over tallene og skryter av produksjonen og Eckbo.

- Det er kjempegøy og veldig gledelig at folk liker det så godt. Det er gøy produksjon å være med på også, sier Aurvåg.

- Det er utrolig kult! Det er så fortjent for Espen (Eckbo journ.anm). Han ofrer jo helsa si hver gang han gjør det. Det er godt det er hvert tiende år for han overlever ikke så mange sånne, sier Sander.

- Så det at han legger så mye i det, sover lite, jobber døgnet rundt. Det er jo utrolig gøy at det blir historisk bra seertall, fortsetter han.

- Hvordan er det å være tilbake i nissekostymet?

- Det er kjempegøy. Vi storkoser oss. Det var litt verre da vi skulle ha på oss nissekostymer på premierefesten. Da gikk vi mot det. Det går ikke! sier Sander.

- Jeg tok på, sier Aurvåg.

- Ja, han tok på. Jeg pingla ut. Det turte ikke. Men det er kjempegøy å være tilbake. Det er et privilegium å være med.

Tviler på runde fire

Verken Aurvåg og Sander tror imidlertid det blir en fjerde runde om nye ti år.

- Jeg tviler på det, sier Aurvåg.

- Vi har tulla mye med det underveis i opptak. At det hadde vært gøy om vi kunne komme dit at vi var i gåstol. Altså, få inn «Steven» ved siden av «Asbjørn». Men spør du Espen nå, så tror jeg han aller mest vil sove i 40 år nå, sier Sander.

- Men man skal aldri si aldri, avslutter Aurvåg.

Redaksjonen anbefaler Premium

Gigantfusjon vil gi Discovery over 100 millioner strømmekunder - men TVNorge-sjefen sliter med reklamesalget

Image-text:

Ny programleder:

Jakob Schøyen Andersen (i midten) inntar rollen som programleder når Espen Eckbo og et bredt komikerlag skal underholde nordmenn i «Nissene i bingen» frem mot jul. Foto: Discovery

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Ansetter Kristine Thorsen Eikeland, Michael Werenskiold og Inger Burud.
Kampanje 24.01.2022
Mens «The Voice» slo Ingrid Alexandras bursdagsfeiring.
Kampanje 24.01.2022
Over 170.000 nordmenn løste inn billett til «Spider-Man No Way Home» i helgen.
Kampanje 24.01.2022
Den tredje sesongpremieren av «Rådebank» slår andre sesong.
Kampanje 24.01.2022
Hunden Otto får nye oppgaver etter reklamesuksessen.
Kampanje 24.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt