Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Snø & Ski

sno-ski
Snø & Ski er Skiforeningens medlemsblad, og går ut til foreningens 72 700 medlemmer fire ganger i året. Foreningens hovedmål er å fremme ski- og friluftsliv, samt arrangere Holmenkollrennene. Snø & Ski henvender seg til alle som bruker marka, enten til ski, padling, fisking, sykling, gåing, jakt eller annet. Til alle som reiser for å oppleve noe spesielt, til dem som er opptatt av frisk luft, naturopplevelser, utstyr, mosjon og god helse. Bladet har flest lesere med nedslagsfelt på Østlandet, men også lesere i alle fylker.
Antall lesere: 90 000 (IPSOS MMI 2012)
Opplag: 45 175
Frekvens: 4 utgaver pr år
Snø & Ski
Kongeveien 5
0787 OSLO
Tlf 22 92 32 00
Faks 22 92 32 50
Redaktør
Bente Flygind
22 92 32 00
91 38 04 41
bente.flygind@skiforeningen.no
Annonseansvarlig
Christine Sørkedalen
928 20 389
22 92 32 50
christine.sorkedalen@gmail.com

Utgiver:

Skiforeningen


Trykkeri:

Panzerprint AS

Artikler fra mediet

HISTORISK SKIKOS
«JEG TØR SI VI ELSKET VÅRE SKI, for vi så ved så uendelig mange anledninger hvor hjelpeløse vi ville vært uten dem. Vi riktig klappet og kjælte dem hver gang vi spente dem på og hver gang vi tok dem av. » Roald Amundsen i Skiforeningens årbok 1912.
article_print Snø & Ski 15.02.2017
De viktigste bildene lagrer du på netthinnen
Det var lett snø i lufta, kreftene ebbet ut, drikkebeltet var tomt og jeg hadde mistet følelsen i tærne på høyre fot, og venstre lillefinger. Fortsatt en time tilbake til hytta. Er det mulig å ha det bedre?
article_print Snø & Ski 15.02.2017
EN STOLT HISTORIE
MED EN FAR SOM VAR langt over gjennomsnittet interessert i vintersport, og oppvekst noen ganske få kilometer fra Holmenkollen, ble vi tidlig grepet av magien i Kollen.
article_print Snø & Ski 15.02.2017
BRUK DEN BLÅ TIMEN
Det er mye som påvirker skituren. Snømengde, temperatur, vind, løypekvalitet og skipreparering er kanskje det mest nærliggende å tenke på. Ikke så mange tenker på at lyset også kan være med på å gjøre turen til noe helt spesielt.
article_print Snø & Ski 15.02.2017
SKIFEST FOR ALLE
Vinterens skifester // Barnas Holmennkolldag // Ut på tur i blåtimen Turtips til lysløyper // O2-snapper'n // Trenger du pulk?
article_print Snø & Ski 15.02.2017
Haute Route Nordmarka
Jeg hadde en drøm om å gjennomføre en real langtur gjennom hele Marka. Og over de flotteste toppene. Jeg ville gjenoppleve mange av de fine stedene og gode markaminnene fra barndommen. Alt på en kortreist, men lang dag. Løsningen ble «Haute Route Nordmarka».
article_print Snø & Ski 15.02.2017
DIGITAL DETOX I MARKA
SMARTTELEFONEN er blitt en sentral del av livene våre. Kanskje en for stor del. Den har inntatt soverommene våre for lengst, og for mange er den det første vi sjekker om morgenen.
article_print Snø & Ski 15.02.2017
OVERNATTING PÅ KIKUT, LØVLIA OG VANGEN
MEDLEMSPRIS (m/3-retters middag, frokost, matpakke, oppredd seng og håndkle): Voksen kr 990 Barn (0-11 år i egen seng) kr
article_print Snø & Ski 15.02.2017
I NANSENS SKISPOR
VINTEREN 1884 kom den unge zoologistudenten Fridtjof Nansen over en notis i Norsk Idrætsblad om at det skulle avholdes skirenn i Husebybakken i Oslo. Han pakket sekk, ski, den ene staven han brukte og strøk av gårde fra hybelen i Øvregaten 7.
article_print Snø & Ski 15.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt