Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Snø & Ski

sno-ski
Snø & Ski er Skiforeningens medlemsblad, og går ut til foreningens 72 700 medlemmer fire ganger i året. Foreningens hovedmål er å fremme ski- og friluftsliv, samt arrangere Holmenkollrennene. Snø & Ski henvender seg til alle som bruker marka, enten til ski, padling, fisking, sykling, gåing, jakt eller annet. Til alle som reiser for å oppleve noe spesielt, til dem som er opptatt av frisk luft, naturopplevelser, utstyr, mosjon og god helse. Bladet har flest lesere med nedslagsfelt på Østlandet, men også lesere i alle fylker.
Antall lesere: 90 000 (IPSOS MMI 2012)
Opplag: 45 175
Frekvens: 4 utgaver pr år
Snø & Ski
Kongeveien 5
0787 OSLO
Tlf 22 92 32 00
Faks 22 92 32 50
Redaktør
Bente Flygind
22 92 32 00
91 38 04 41
bente.flygind@skiforeningen.no
Annonseansvarlig
Christine Sørkedalen
928 20 389
22 92 32 50
christine.sorkedalen@gmail.com

Utgiver:

Skiforeningen


Trykkeri:

Panzerprint AS

Artikler fra mediet

VI GJENTAR SUKSESSEN MED LANGRENNSHELG I VAL SENALES
21. -24. oktober Bli med Skiforeningen og Maxpulse på aktive dager i velkjente Val Senales. Her skal vi kose oss med skiturer og teknikktrening på 3000moh, og nyte god mat og drikke på Hotel Zirm hvor vi bor.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
ET SKATTKAMMER
ÅRETS VINTER var skral i lavlandet Østafjells med lite snø. Abstinenssymptomene herjet blant skiløpere på alle nivåer. Hva skulle man gjøre? Stikke til fjells for å jakte på det hvite gullet? Melde overgang til håndball eller sjakk?
article_print Snø & Ski 17.05.2017
HVER SIN LUKSUS
SNART ER DET FERIE, og mange har planene klare. For noen er det hotellferie med en smule luksus som trekker, andre drar til sjøs, og ikke så rent få drar på hytta eller legger ut på telttur.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
FOTTURER I MARKA
OLAV HARLEM, ERIK UNNEBERG OG EIVIND MOLDE er tre av Oslomarkas gentlemen. Som friluftslivets tre musketerer har de gjennom flere bokutgivelser vist at de kan Marka ut og inn.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
FIRE FINE FRA RINGKOLLEN
Ta sykkelbussen til Ringkollen - et flott utgangspunkt for en tur gjennom Krokskogen og Nordmarka. Du starter nesten 600 meter over havet, og sykler i lett terreng hjemover. Turene vi foreslår er ganske lange, fra 32 til 45 kilometer, men setter du av hele dagen, kan de være en fin utfordring for hele familien.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
LITEN BOK OM STILLHET
EN MANN som har gått alene til Sydpolen vet opplagt hva stillhet er. Erling Kagge gikk på ski til polpunktet i snaue to måneder, helt uten selskap og uten radiokontakt. Det må ha gitt store muligheter til å kjenne på både ensomhet og stillhet.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
TUR TIL KIKUT I ALLSLAGS VÆR
TIRSDAG 28. FEBRUAR, fire plussgrader og regn. Skulle vi avlyse turen? Ikke aktuelt! Vi var på Oslo S, klare for avgang til Stryken. Togfører hadde observert den glade gjengen på 20 personer, og ønsket oss god tur i Marka ved ankomst Stryken.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
HVA ER DEFINISJONEN På EN SKIDAG?
I EN ÅRREKKE har man definert en skidag i Marka i det tidsrommet på vinteren hvor det er 25 cm eller mer snø på Bjørnholt i Nordmarka. Den interesserte leser så at årboken for 2016 dokumenterte dette som alltid.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
SYKKELBUSSEN
Sykkelbussen til Ringkollen starter lørdag 22. mai, og går lørdager og søndager frem t.o.m. søndag 29. oktober. Ved for få påmeldte kan avganger bli avlyst.
article_print Snø & Ski 17.05.2017
KOM I GANG MED RULLESKITRENINGEN!
Våren er en perfekt tid å starte opp med rulleskitrening. Turer på rulleski kan utføres av alle, og er en fantastisk treningsform for hele kroppen. La formålet med turen styre hvor du går, lengde, varighet og intensitet.
article_print Snø & Ski 17.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt