Antall medier: 66
Antall artikler: 6295

Helse, sosial og omsorg

Siste nytt

Funkis IL startet som pilotprosjektet Klart vi kan med målsetting om å få funksjonshemmede barn og unge ut i fysisk aktivitet. Nå sier kommunene nei til videre drift av idrettslaget. Funkis IL har i dag 30 medlemmer fra alderen sju år og oppover.
article_web Fysioterapeuten
27.07.2017
Jeg føler indre konflikt hver gang jeg flyr. Men jeg flyr likevel. Min løsning er å kjøpe fire ganger så store karbonkvoter som jeg flyr for fra kvotehandelen i EU, skriver klimapsykolog Per Espen Stoknes i en ny bok.
article_web Psykologisk.no
26.07.2017
Fra gutterommet gjør Simen (15) og Daniel (13) Andersen stor suksess på Youtube med videoer om seg selv. Og om en viktig sak de brenner for. Gutterommet i eneboligen på Stathelle i Telemark-kommunen Bamble er innredet som et filmstudio.
article_web Handikapnytt
25.07.2017
Salget av trange løpebukser tar av, men en ny studie viser at kompresjonstøy verken gjør deg bedre på utholdenhet, styrke eller spenst.
article_web Fysioterapeuten
24.07.2017
Det føles stort når pasienten etter en tid i behandling forteller at nå virker det som om smerten kommer i bakgrunnen, skriver smertepsykolog Heidi Trydal i ennybok.
article_web Psykologisk.no
21.07.2017
Det er viktigere enn noen gang at karakterkrav blir innført nå. I går ble opptakstallene publisert og sykepleierutdanningen er populær som aldri før.
article_web Sykepleien
20.07.2017
Om lag 1 million mennesker døde av aids i 2016, om lag halvparten så mange som døde av sykdommen da den herjet som verst i 2005, ifølge FN. Ikke bare er antall nye hiv-infeksjoner og antall aids-dødsfall nedadgående.
article_web Sykepleien
20.07.2017
Mange etterlatte har slitt med komplisert sorg lenge etter terrorhendelsen på Utøya 22. juli. Men sorgen har for mange også avtatt over tid, ifølge en ny studie.
article_web Psykologisk.no
19.07.2017
6917 søkere har nå fått beskjed om at de har kommet inn på sykepleierutdanningen. Opptakstallene for hovedopptaket for høyere utdanning fra Samordnet opptak er klare. - Vi trenger flere gode sykepleier, og yrket blir stadig mer populært.
article_web Sykepleien
19.07.2017
Trump oppfordrer de republikanske senatorene til å være med på å lage en helt ny helsereform, etter at enda to senatorer sier nei til den foreslåtte reformen.
article_web Sykepleien
18.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt