Antall medier: 59
Antall artikler: 10303

Forskning og utdanning

Siste nytt

De aller rikeste i husholdningene i Skandinavia har unndratt mer enn 30 prosent av den skatten de skulle ha betalt, viser en ny studie.
article_web forskning.no
29.05.2017
Kvalitet. Tirsdag overleverer saksordfører Marianne Aasen (Ap) utdanningskomiteens innstilling til kvalitetsmeldingen til Stortinget. Det følger også med egne innspill og merknader fra Arbeiderpartiet. Tips oss!
article_web Khrono
29.05.2017
Kristian Gundersen har lite til overs for Jan Fridthjof Bernts utspill om styring av universiteter. - Ved universiteter skal faglig logikk trumfe administrativ og økonomisk logikk, poengterer han.
article_web Uniforum
29.05.2017
Fusjoner. Foreløpig har ikke fusjonene mellom universiteter og høgskoler ført til at en eneste campus er blitt nedlagt, påpeker statssekretær Bjørn Haugstad. På Nesna er de ikke så sikre.
article_web Khrono
29.05.2017
Politiet og nødetatene melder om et uhell med salpetersyre på NTNU mandag ved arbeidstids slutt. Uhellet skjedde i et laboratorium ved Institutt for materialteknikk. Ingen personer kom tiul skade, skrvier politiet i en twittermelding.
article_web Universitetsavisa
29.05.2017
Meninger Nesna. Nordland SV vil ta kampen for at studiested Nesna skal overleve, og utfordrer de andre partiene i Nordland til å ta et standpunkt.
article_web Khrono
29.05.2017
I vidaregåande skole i Troms blir det frå i haust ikkje tatt opp elevar til tolv skoleklassar som har vore i drift i år. Det gjer lærarar overtalige. Neste år kan det bli verre. Utdanningsnytt på Facebook!
article_web Utdanning
29.05.2017
Ingrid Lossius Falkum stiller til valg til UiO-styret for at de vitenskapelig ansatte i midlertidige stillinger skal få flere muligheter til å kvalifisere seg til karrierer i akademia.
article_web Uniforum
29.05.2017
Fra i morges ble ytterligere seks Akasia-barnehager tatt ut i streik og 1500 barn er nå rammet. Arbeidsgiverforeningen Spekter kaller dette helt uansvarlig og at arbeidstakerorganisasjonene ikke bidrar ikke til ro i Akasia.
article_web Utdanning
29.05.2017
I barnehage er lesing og samtale viktig for barns språkutvikling, og i Språkløyper vert det derfor lagt opp til at personalet i samarbeid skal arbeide med å vurdere ulike måtar å lese på. Utdanningsnytt på Facebook! I Utdanning nr.
article_web Utdanning
29.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt