AddToAny

Vil dra på utflukt med Sylvi Listhaug, hennes ektemann og Espen Teigen

Vil dra på utflukt med Sylvi Listhaug, hennes ektemann og Espen Teigen
Listhaug-forfatter Mathias Fischer tror de har mye å snakke om. Møt ham i Sommerpraten. Navn: Mathias Fischer Alder: 24 år Stilling: Kommentator i Bergens Tidende. Kan jeg også kalle meg forfatter?
Årets ferie: - Det ble en perfekt rundreise i Italia. Litt middelhav, litt vinranker, litt alper, litt storby. For et land.

Den perfekte sommermaten: - Ingenting slår sjømat. Bare gi meg en miks av alt du finner av fisk og skalldyr, sammen med en flaske bobler, så kan vi skåle og prate natten lang.

- Du lanserer din uautoriserte biografi om Sylvi Listhaug denne uken. Listhaug har selv ikke ønsket å medvirke til boka, men tror du hun kommer til å lese den?

- Den er lettlest, men det ser jo ikke ut som hun har tid akkurat nå som hun teppebomber media. Hun tar nok en kikk.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden?

- Hva med Sylvi Listhaug, rådgiver Espen Teigen og ektemann Espen Espeset på tur til Møre og Romsdal? Vi har nok en del å snakke om.

- Hvilken bok vil du anbefale Kampanjes lesere i sommer og hvilken bok ser du selv frem til å lese?

- De bør lese Kors på halsen om Sylvi Listhaug. Jeg har ennå ikke lest ferdig favorittforfatter Tomas Espedals Året, og det skal jeg få gjort før ferien er omme.

- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen?

- Den ekstreme arrogansen og det selvsentrerte verdensbildet. En dose ydmykhet ville kommet godt med.

- Hvem tror du og hvem håper du blir Norges statsminister etter valget?

- Tror på Jonas, håper på Erna. Litt bergenspatriotisme må være tillatt.

- Hvilken nyhet fra den siste tiden skulle du ønske var falsk?

- Alt som er sagt av Donald Trump.

- Bør Facebook og Google være med på å finansiere norske medier?

- Facebook og Google er jo allerede med på å finansiere norske medier; de sender kunder over til nettavisene hele tiden. Nei, mediebransjen må slutte å rope om særavgifter og støtteordninger.

- Hvem identifiserte du deg aller mest med i Skam?

- Kanskje Isak? Ikke på grunn av historien om å komme ut av skapet, men på grunn av den sårbarheten og usikkerheten i ungdomstiden som han får frem. Den er universell.

- Hvilken bransje eller bedrift kunne hatt behov for påfyll av kunstig intelligens?

- Annonsene på twitter.com.

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje.com i høst?

- Kommunikasjonsrådgivere innrømmer: - Vi vettafaen hva vi driver med.

Image-text:

Tror Listhaug leser boka:

- Hun tar nok en kikk, sier Mathias Fischer, som har skrevet den rykende ferske uautoriserte biografien Kors på halsen om Sylvi Listhaug. Foto: NTB Scanpix.

Gå til mediet

Flere saker fra Kampanje

Hansine Korslien går inn i en nyopprettet stilling. Hansine Korslien er ansatt som kommunikasjonsansvarlig i Stiftelsen Tinius.
article_web Kampanje 23.08.2017
- Statsråden er fullstendig på jordet. Det hun sier er helt feil, sier valgforsker og Ap-medlem. Kringkastingsrådet har mottatt rekordmange klager på Faten tar valget på NRK, selv om programmet ikke har gått på lufta ennå.
article_web Kampanje 23.08.2017
- Dette er først og fremst leit for Johaug personlig, sier Discovery. Nyheten om at Therese Johaug utestenges fra all idrett i 18 måneder og dermed mister OL i Pyeongchang slo ned som en bombe i idrettsnorge i dag.
article_web Kampanje 22.08.2017
Men den sterke veksten gjør at reklamemannen tror på et noe svakere overskudd i 2017. Reklamekonsernet Try kunne tidligere denne uken feire at byrået har vunnet det store reklameoppdraget til Norsk Tipping.
article_web Kampanje 22.08.2017
Mímir Kristjánsson reagerer på VGTV-serie. - Disse folkene er fritt vilt. Artikkelen blir oppdatert.
article_web Kampanje 22.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt