Natur & miljø
05.05.2017
Snøbrettlegenden Terje Håkonsen (42) er opptatt av hva han putter i kroppen. Han er en av mange som mener det er lurt å spise mindre kjøtt generelt, men også mer bærekraftig kjøtt når man først velger det.
- Alle vil ha det reint rundt seg Barndommen på landet i Telemark har gitt Terje et nært forhold til naturen. For ham har det alltid vært en selvfølge å respektere naturressursene rundt seg, slik som vann og luft.
- Jeg husker at det gjorde inntrykk på meg å se hvor skittent det var i Oslo de første gangene jeg var der. Jeg reiste jo mye da jeg var tenåring og dro blant annet til Santiago i Chile og San Francisco og så hvor tjukk smoggen var der. Jeg tror at alle har et naturlig behov for å ha det reint rundt seg.
- Logisk å kutte ut «fabrikk-kjøtt»
Med en far som er kokk, og som både jakter og fisker mye, har Terje lært seg å sette pris
Gå til mediet- Jeg husker at det gjorde inntrykk på meg å se hvor skittent det var i Oslo de første gangene jeg var der. Jeg reiste jo mye da jeg var tenåring og dro blant annet til Santiago i Chile og San Francisco og så hvor tjukk smoggen var der. Jeg tror at alle har et naturlig behov for å ha det reint rundt seg.
- Logisk å kutte ut «fabrikk-kjøtt»
Med en far som er kokk, og som både jakter og fisker mye, har Terje lært seg å sette pris