AddToAny

SMÅNYTT

SMÅNYTT
STARBUCKS NUMMER 20 I sommer åpner Starbucks sin 20. kaffebar i Norge - i nye Kvartal 32 midt i Kristiansand sentrum. Starbucks har over 25 000 butikker i 75 land og er en av verdens fremste forhandlere av kaffe.
Det er Umoe Restaurants som har ansvaret for drift og utvikling av Starbucks på det norske (og det svenske) markedet.



HANDLINGSPLAN FOR BEDRE KOSTHOLD

7. mars lanserte fire statsråder en ny handlingsplan for bedre kosthold. Planen gjelder for perioden 2017 til 2021 og inneholder tiltak for å fremme måltidsglede, sunt kosthold og bærekraft.



FAZER INVESTERER I HAVRE

Fazer-konsernet har kjøpt det finske selskapet Bioferme Oy, som er ekspert på fermenterte havreprodukter.

Oppkjøpet markerer starten på deres nye satsingsområde «Fazer Lifestyle Foods». Det nye forretningsområdet skal fokusere på produkter som kan erstatte vanlige melkeprodukter, vegetabilske måltider, samt mat og drikke som kan nytes i farta. Fazer ser store vekstmuligheter i «supermaten havre som er ettertraktet jorden rundt».



GLUTENFRITT KAN GI DIABETES 2

En ny Harvard-studie antyder at et kosthold bestående av lite eller ingen gluten kan gi økt risiko for diabetes type 2, melder Science Daily. Matvanene til over 200 000 personer er undersøkt regelmessig gjennom 30 år.



GLAD FOR DANSK UTDANNING

Vilde Nistad Strandos (24) forteller i et intervju med avisen Hallingdølen at det til tider var tøft å flytte til Danmark som
Gå til mediet

Flere saker fra Baker og Konditor

Baker- og konditorbransjen benytter seg i liten grad av verdifulle merkeordninger som Spesialitet og Nyt Norge.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Sommeren er snart over oss. For noen betyr det ferie, for andre betyr det knallhard jobbing i det som er årets travleste måneder.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Kompetansenettverket for lokalmat er hovedsakelig rettet mot primærprodusenter. Likevel kan også små bakerier, med inntil ti ansatte som benytter seg av lokalproduserte råvarer, delta.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Salget av bananmel vokser kraftig internasjonalt.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
behov i markedet etter våre kaker.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt