Baker og Konditor
09.06.2017
Kompetansenettverket for lokalmat er hovedsakelig rettet mot primærprodusenter. Likevel kan også små bakerier, med inntil ti ansatte som benytter seg av lokalproduserte råvarer, delta.
Programmet er finansiert av Innovasjon Norge og er en del av Utviklingsprogrammet for landbruks- og reindriftsbasert vekst og verdiskaping. I Øst- og Sør-Norge er det Nofima som er prosjektledere for kompetansenettverket. I programmet kan lokalmatprodusenter få hjelp til å lykkes med verdiskaping og utvikling av næringen. Som deltaker i kompetansenettverket får man tilbud om å delta på kurs, seminarer, hospitering, besøksording, alt tilpasset bedriftens behov.
Ment for primærprodusenter, men utvidet
Programmet gjelder også for mindre næringsmiddelbedrifter og ikke bare primærprodusenter. En forutsetning er da at det ligger til grunn et forpliktende samarbeid mellom en råvareprodusent av lokale råvarer og en liten næringsmiddelbedrift.
Gå til medietMent for primærprodusenter, men utvidet
Programmet gjelder også for mindre næringsmiddelbedrifter og ikke bare primærprodusenter. En forutsetning er da at det ligger til grunn et forpliktende samarbeid mellom en råvareprodusent av lokale råvarer og en liten næringsmiddelbedrift.