AddToAny

- Robotiseringsutviklingen er imponerende og spennende.

- Robotiseringsutviklingen er imponerende og spennende.
Complianse-ekspert Nicolai Skridsholi SANDS mener robotisering er blitt viktig, men at et menneskelig godt skjønn fremdeles vil være sentralt for å løse mange oppgaver. - Hvilken sak har engasjert deg mest på jobben denne våren?
- Veldig godt spørsmål. Engasjementet startet med å etablere SANDS' Gransking og compliance enhet, som raskt har resultert i fantastiske spennende klienter og oppdrag i Norge og rundt om i verden. Mer kan jeg ikke si.

- Hva er dine morgenvaner om sommeren? - Det er alltid hyggelig med de gode samtalene med gjester som er på besøk på hytten; gjerne over en god kopp kaffe. Så er det godt med en løpetur, før det ofte blir fin båttur og avslapping på hytten.

- Hva synes du om Regjeringens innsats på det justispolitiske feltet? - Jeg har respekt for de krevende oppgaver som skal løses nasjonalt og internasjonal, og jevnt arbeid for å nå målene man har satt seg er viktig. Mitt inntrykk er at innsatsen er bra, men det er som regel alltid noe som kan gjøres bedre. Jeg synes det er mye godt arbeid som skjer mellom Norge og det internasjonale samfunnet, både sivil- og strafferettslig. Slikt samarbeid er nødvendig for å skape forutberegnelighet for hvilke forventni

Les mer

Flere saker fra Advokatbladet

Ylva Gjesdahl Petersen tar gjerne en kjapp tur innom e-posten på solstolen. Til høsten ser hun frem til å se hvordan transaksjonene hun har jobbet med materialiserer seg. - Hvilken sak har engasjert deg mest på jobben denne våren?
article_web Advokatbladet 17.08.2017
Om Marijana Lozic ble justisminister for en dag ville hun skrudd opp salærsatsen - og tatt en lunsj med kongen! -Hvilken sak har engasjert deg mest på jobben denne våren?
article_web Advokatbladet 10.08.2017
Advokatforeningen inviterer tilrettsak somrollespill med nytt tema. Målet er å få folk til å reflektere over straffenivåetom man ufrivillig ender opp å drepe i trafikken.
article_web Advokatbladet 10.08.2017
Glittertind-partner Nils Henrik Petterson prioriterer variert trening om sommeren. - Hvilken sak har engasjert deg mest på jobben denne våren? - Det er nok Bergshaven-saken. Slutten på en lang føljetong av rettsaker med et godt resultat.
article_web Advokatbladet 07.08.2017
Anine Kierulf gleder seg over ny jobb, lynraskemorgenbad. Om hun fikk muligheten ville hunbenyttet anledningen til åsnik-styrke rettshjelpsordningen. - Hvilken sak har engasjert deg mest på jobben denne våren?
article_web Advokatbladet 04.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt