AddToAny

Régate Annuelle en Mer de la SNG: Action for 8 meterne på Hankø

Régate Annuelle en Mer de la SNG: Action for 8 meterne på Hankø
Dagens seilaser viser at de norske 8 meterne er fult på høyde med de beste utenlandske, også de moderne. La Société Nautique de Geneve startet sirkuset for 8 meterne på Hankø idag.
Forholdene kunne knapt ha vært bedre med 6-9 m/sek og passe grov sjø. Det ga seilerne nok å gjøre, men de færreste hadde problemer med å fullføre på forsvarlig vis. Likevel ga det særlig de utenlandske seilerne en pekepinn om hva de har i vente når verdenscupen starter mandag.

Nødvendig for America's Cup status

Dette er en alvorlig regatta for sveitserne som må arrangere minst en regatta i saltvann årlig for å opprettholde status til å utfordre om America's Cup. CNG er klub

Les mer

Flere saker fra SEILmagasinet

TF10 er en trimaran med foiler som skal være trygg og enkel. TRYGG: Sikkerhet har vært et fokus under utviklingen. Den nye trimaranen på 11 meter kom på vannet i sommer og er bygget av nederlandske DNA.
article_web SEILmagasinet 22.08.2017
Navigare Yachting samarbeider med Bilia om en gunstig avtale om kjøp av 52-fots katamaran for charter i varmen.
article_web SEILmagasinet 22.08.2017
Mathilde Academy Unik sjanse for norske seilere Er du mellom 20 og 30 år og har ambisjoner om å bli profesjonell seiler? Mathilde Academy gir deg en unik mulighet, men da må du reagere nå!
article_web SEILmagasinet 21.08.2017
Godt gammeldags Hankø-vær med grov sjø felte flere av båtene på avslutningsdagen. En av dem var kong Haralds Sira Det var en god ting at Kongen selv valgte å stå over avslutningsdagen under årets VM for 8 metere på Hankø.
article_web SEILmagasinet 20.08.2017
Om det er mye plass og litt luksus du ønsker, så ta en titt på Jeanneau 51. Jeanneau har nå tre serier med seilbåter. Sunfast er for regattaseilere, Sun Odyssey for turseilere, og Jeanneau-serien for de som vil ha litt mer.
article_web SEILmagasinet 19.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt