Dagligvarehandelen
12.04.2016
TEMA: GRILL Neste uke startet bedømmingen før NM i kjøttprodukter 2016, der rundt 530 produkter er påmeldt. Grillprodukter vies spesiell oppmerksomhet.
MARIT HAUGDAHL marit@dagligvarehandelen.no
Hele 190 forskjellige pølser skal bedømmes i årets konkurranse, og for første gang skal det kåres en norgesmester i bacon.
- For kjøttbransjen er dette det viktigste arrangementet for smakstesting. Over tre dager skal juryen smake seg frem til Norges beste kjøttprodukter, sier Svein-Erik Eide i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, som er ansvarlig for gjennomføring av mesterskapet. Under kåringsarrangementet 3. mai får vi svar på hvem som lager Norges beste chillipølse og om norsk spareribs smaker som den skal. Og er det mulig å bestemme hvilket produkt fra den tradisjonsrike spekematen som er best?
Rekordinteresse Interessen for mesterskapet har aldri vært høyere. Både i antall
Finsbråten og Nordfjord Kjøtt.
Handelen har også for alvor fått øynene opp for kåringen. Eide har merket seg at et kvalitetsstempel som gull i NM løftes frem i annonsering, ved presentasjoner og er godt s
Gå til medietHele 190 forskjellige pølser skal bedømmes i årets konkurranse, og for første gang skal det kåres en norgesmester i bacon.
- For kjøttbransjen er dette det viktigste arrangementet for smakstesting. Over tre dager skal juryen smake seg frem til Norges beste kjøttprodukter, sier Svein-Erik Eide i Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund, som er ansvarlig for gjennomføring av mesterskapet. Under kåringsarrangementet 3. mai får vi svar på hvem som lager Norges beste chillipølse og om norsk spareribs smaker som den skal. Og er det mulig å bestemme hvilket produkt fra den tradisjonsrike spekematen som er best?
Rekordinteresse Interessen for mesterskapet har aldri vært høyere. Både i antall
Finsbråten og Nordfjord Kjøtt.
Handelen har også for alvor fått øynene opp for kåringen. Eide har merket seg at et kvalitetsstempel som gull i NM løftes frem i annonsering, ved presentasjoner og er godt s