AddToAny

Gi gass! Nå får du sjansen til å kjøre rally med rullestol

28. juni kan du få prøve deg som rallyfører. I terrenggående rullestol. Du og alle andre som har lyst på litt moro, er invitert til Mountain Rally.

Selvfølgelig håper de på fint vær, men det gjør heller ikke noe om søla spruter i svingene når Haglebu Fjellstue og Håptimistforeningen inviterer til historiens første Mountain Rally Rullestol.

Begivenheten finner sted ved Haglebu Fjellstue i Eggedal i Buskerud onsdag 28. juni.

I Mountain Rally Rullestol kan alle som har lyst, få prøve seg i rallyløypa med en barsk, terrenggående rullestol -enten de har en funksjonsnedsettelse eller ikke.

-Her kan alle kaste seg uti det. Mye av poenget er å ha det gøy sammen. I Mountain Rally Rullestol er vi alle på samme nivå, sierprosjektleder og primus motor for arrangementet, Heidi Rygh fra Oslo.

Hun fikk ideen til arrangementet under et opphold på Haglebu.Tidligere har hun stått i bresjen for rullestol-rallyer på Malmøya i Oslo.

Nå, altså, har hun tatt ideen fra fjordkanten til fjells.

Utstyr for tøffe opplevelser

Deltakerne i rallyet kan velge mellom to ulike løyper. En snill i flatt terreng som kjøres på idealtid for dem som vil ta det litt rolig. Og en for dem som vil ha e

Les mer

Flere saker fra Handikapnytt

Fra gutterommet gjør Simen (15) og Daniel (13) Andersen stor suksess på Youtube med videoer om seg selv. Og om en viktig sak de brenner for. Gutterommet i eneboligen på Stathelle i Telemark-kommunen Bamble er innredet som et filmstudio.
article_web Handikapnytt 25.07.2017
Både Color Line og DFDS Seaways har fått påpakning for å diskriminere funksjonshemmede som trenger handikap-lugar. Nå har fergeselskapene ryddet opp i egen praksis, men rådet er: Ring når du bestiller!
article_web Handikapnytt 12.07.2017
New York City er det perfekte reisemålet for bevegelseshemmede, med færre fysiske barrierer enn de aller fleste andre steder i verden. Her er våre tips for begynnere. I 1990 fikk amerikanerne sin Americans With Disabilities Act (ADA).
article_web Handikapnytt 07.07.2017
Det var rett og slett ikke mulig å skaffe nok handikaptoaletter med vann, så 9000 speidere må ta til takke med provisoriske festivaltoaletter når de samles til landsleir lørdag. Men de er til gjengjeld tilgjengelige.
article_web Handikapnytt 27.06.2017
Nei, dette er ikke den virkelige Jan Tore Sanner, men en helt annen politiker fra et annet regjeringsparti som får prøve hvordan det er å snu en rullestol på det nye, tillatte snu-rektangelet.
article_web Handikapnytt 25.06.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt