AddToAny

Feststemning i Brødrene Dahl

Feststemning i Brødrene Dahl
Ansatte som blir lenge i bedriften er en av suksessformlene i Brødrene Dahl. Det er de gode kollegene og selskapets ønske om å utvikle de ansatte som er nøkkelen, ifølge noen av dem som har jobbet der lenge.
Vi har snakket med fem medarbeidere som til sammen har nesten 200 år i Brødrene Dahl i forkant av at selskapet samler 1650 personer til bursdagsfest i Oslo Spektrum.

- Jeg kjørte lastebil for Brødrene Dahl i 1,5 år før jeg fikk sertifikat, forteller regionsjef i vest Arild Storetvedt. - Faktisk kjørte jeg en lastebil lastet med varer ned til oppkjøringa, og da jeg strøyk på første forsøk satte jeg meg inn i lastebilen og kjørte tilbake til lageret. Tidene har heldigvis forandret seg siden 1969, sier Storetvedt.

Selskapets medarbeiderundersøkelse bekrefter at arbeidsmiljøet i Brødrene Dahl er svært godt. Åtte av ti opplever jobben som meningsfull og har arbeidsoppgaver de liker, og like mange vil anbefale Brødrene Dahl som arbeidsgiver til venner.

At Brødrene Dahl satser på de ansatte er tydelig også når selskapet i å feirer sitt 100-årsjubileum. Brødrene Dahl har invitert alle ansatte med følge til en stor fest i Oslo Spektrum med god mat og drikke, og underholdning av høy klasse. 1650 personer skal være med å feire 100-åringen. En stor investe

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Det må investeres 280 milliarder kroner basert på dagens kostnadsnivå for å sikre en solid vann- og avløpstjeneste i norske kommuner fram mot 2040. Det er en av konklusjonene i en ny rapport utarbeidet av Norsk Vann.
article_web VVS Aktuelt 27.07.2017
Bruken av fjernvarme i kommunale bygninger økte med 7 prosent i fjor, viser tall fra SSB. Samtidig er bruk av fyringsolje på vei ut.
article_web VVS Aktuelt 27.07.2017
Mercedes-Benz X-klasse ble nylig avduket under en seremoni i Capetown, Sør-Afrika. Pickupen representerer et helt nytt segment for Mercedes-Benz, og tetter et hull i rangen både for personbiler og nyttekjøretøy.
article_web VVS Aktuelt 24.07.2017
Rørleggermester Kjetil Hagen liker ikke utviklingen, og mener flere bedrifter senker ambisjonsnivået for å konkurrere mot rimeligere aktører. Av Rune Midtskogen OSLO: - Vi prøver å forbedre oss hele tiden, og tar hver eneste jobb seriøst.
article_web VVS Aktuelt 14.07.2017
SGP Armatec AS og Fröling lanserer nå den unike T4 kjelen på det norske markedet. Kjelen er laget for flis eller pellets, og er rettet direkte inn mot det segmentet kunder som ønsker høykvalitetskjeler med høy ytelse til en fornuftig pris.
article_web VVS Aktuelt 13.07.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt