AddToAny

Feststemning i Brødrene Dahl

Feststemning i Brødrene Dahl
Ansatte som blir lenge i bedriften er en av suksessformlene i Brødrene Dahl. Det er de gode kollegene og selskapets ønske om å utvikle de ansatte som er nøkkelen, ifølge noen av dem som har jobbet der lenge.
Vi har snakket med fem medarbeidere som til sammen har nesten 200 år i Brødrene Dahl i forkant av at selskapet samler 1650 personer til bursdagsfest i Oslo Spektrum.

- Jeg kjørte lastebil for Brødrene Dahl i 1,5 år før jeg fikk sertifikat, forteller regionsjef i vest Arild Storetvedt. - Faktisk kjørte jeg en lastebil lastet med varer ned til oppkjøringa, og da jeg strøyk på første forsøk satte jeg meg inn i lastebilen og kjørte tilbake til lageret. Tidene har heldigvis forandret seg siden 1969, sier Storetvedt.

Selskapets medarbeiderundersøkelse bekrefter at arbeidsmiljøet i Brødrene Dahl er svært godt. Åtte av ti opplever jobben som meningsfull og har arbeidsoppgaver de liker, og like mange vil anbefale Brødrene Dahl som arbeidsgiver til venner.

At Brødrene Dahl satser på de ansatte er tydelig også når selskapet i å feirer sitt 100-årsjubileum. Brødrene Dahl har invitert alle ansatte med følge til en stor fest i Oslo Spektrum med god mat og drikke, og underholdning av høy klasse. 1650 personer skal være med å feire 100-åringen. En stor investe

Les mer

Flere saker fra VVS Aktuelt

Lindab er vinneren av den sekstende utgaven av Stora Inneklimaprisen i Sverige, som ble tildelt under en gallakveld for inneklimaindustrien på Skansen i Stockholm nylig. Lindab er tildelt årets pris for utviklingen av produktet UltraLink.
article_web VVS Aktuelt 29.05.2017
I uke 22 og 23 gjennomfører Arbeidstilsynet en aksjon over hele landet på arbeid i høyden i bygge- og anleggsbransjen. - Det skjer altfor mange fallulykker i forbindelse med arbeid i høyden.
article_web VVS Aktuelt 29.05.2017
Byggforskserien gir råd om inneklima i nye og eksisterende yrkesbygninger, som kontorer, forretningsbygninger og skoler. To anvisninger i Byggforskserien om inneklima er revidert.
article_web VVS Aktuelt 29.05.2017
Hong Kongs regjering undersøker muligheten for å installere flytende solcelleanlegg på 17 vannreservoirer. De skal beskytte vannforsyningen mot fordampning og algevekst, samtidig med det produseres el.
article_web VVS Aktuelt 29.05.2017
Solenergiselskapene Otovo og Solcellespesialisten går sammen om å videreutvikle Norges beste solkart gjennom solkart.no.
article_web VVS Aktuelt 29.05.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt