AddToAny

BRANNEN I OSLOFJORDTUNNELEN Det kan bli forbud mot tungtransport i Oslofjordtunnelen

BRANNEN I OSLOFJORDTUNNELEN Det kan bli forbud mot tungtransport i Oslofjordtunnelen
Vegdirektoratet vurderer en rekke tiltak. Tydeligere skilting og raskere bom er noen av branntiltakene som innføres i Oslofjordtunnelen. Nå vurderer Statens Vegvesen i tillegg forbud mot tunge kjøretøy i tunnelen.
- Forbudet gjelder eventuelt fram til vi har en løsning på plass som identifiserer kjøretøy som kan virke negativt inn på trafikksikkerheten, sier Nils Au
Les mer

Flere saker fra Teknisk Ukeblad

Men det er ikke kjent om bilen faktisk kan leveres med hengerfeste. I Norge er det antakeligvis et særlig viktig ankepunkt mot elbiler at de ikke har tilhengerfeste. Så langt er det bare Tesla Model X som kan trekke tunge tilhengere.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
Hydrogenfiskebåt TRONDHEIM: To år etter at Selfa Arctic presenterte verdens første elektriske fiskebåt på Aquanor, lanserer selskapet en plan om å gjøre Karoline også til en hydrogendrevet fiskebåt.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
President Donald Trump har gitt ordre om å samle og styrke det amerikanske cyberforsvaret i en ny overkommando. Den planlagte omorganiseringen ses som et signal om at elektronisk krigføring, både defensivt og offensivt, skal styrkes strategisk.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
Slik virker UC3 Nautilus Politiet mener å ha beviser for at ubåten Nautilus sank som følge av en bevisst handling. Og det har vært mange spekulasjoner om hva den kan gjøre, og hvordan den fungerer. Her får du vite hvordan den er konstruert.
article_web Teknisk Ukeblad 19.08.2017
Denne sommeren har mange Osloboere kunne finne små, runde chipper på søppelkassen sin. De sorte rundingene er plassert på innsiden av lokket på søppelkassene, og finnes i dag på rundt 100.000 av de totalt 130.000 søppelkassene i hovedstaden.
article_web Teknisk Ukeblad 18.08.2017

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt