Baker og Konditor
09.06.2017
I Nofimas bakeri på Ås arrangeres det titt og ofte kurs for både lokalmatprodusenter og bakerier som satser eller ønsker å satse på økologiske råvarer.
På kurset i midten av mai var de økologiske råvarene i sentrum, og bakeriet var fylt opp av engasjerte og lærevillige produsenter. Kurset som inngår i Økologiprogrammet hadde søtbakst på programmet.
- Baking er en verden av produkter der man ved å velge ulike veier fram til målet får ulike produkter. Når det kommer til baking med økologisk mel så er det mange produsenter som fokuserer på brød og boller. På dette kurset ønsket vi å vise at det er en hel verden av søte bakervarer man kan lage, og da er det godt å kunne grunnprinsippene for disse, sier Nofimas baker André Løvaas.
Deltakerne, og blant dem er det flere som har vært på kurs hos André tidligere, har store forventinger. En av dem er Ingrid «Ninni» Mjelde Gran. - Forventningene er høye til kurs med André og han innfrir alltid. Det er lærerikt og
Gå til mediet- Baking er en verden av produkter der man ved å velge ulike veier fram til målet får ulike produkter. Når det kommer til baking med økologisk mel så er det mange produsenter som fokuserer på brød og boller. På dette kurset ønsket vi å vise at det er en hel verden av søte bakervarer man kan lage, og da er det godt å kunne grunnprinsippene for disse, sier Nofimas baker André Løvaas.
Deltakerne, og blant dem er det flere som har vært på kurs hos André tidligere, har store forventinger. En av dem er Ingrid «Ninni» Mjelde Gran. - Forventningene er høye til kurs med André og han innfrir alltid. Det er lærerikt og